[PS/XB/PC] Dead Space Remake 絕命異次元

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
左portal rtx dlss 2.51
右dead space 2.5

應該抄過去就可以update到,官方無update。

我整左, 跟佢setting FPS平均有7X
不過播片會跌, 但係接受到
我都整左, ultra performance mode可以去110幾
ultra畫面係明顯再黑啲
gameplay好似得8個鐘
你哋玩果時有冇較細聲啲?
冇重力狀態自由飛好正

如果真係好驚用easy mode啦, 隻game氣氛畫面一流值得玩
用5.1玩緊,嚇到有啲急屎
係咪3章?空氣同燈我揀咗唔要燈
咁同以前差唔多
反而較大聲左,細聲聽唔清D怪邊度黎仲驚
第一章,lighting同elevator。
不過我係先㨂咗燈清咗怪,再返去轉返𨋢
都係,我夜晚要較細聲,怕嘈親隔離左右。不過真係有怪喺後面出都唔知。
睇錯
多咗呢D二揀一位令玩法多變咗
以前要留一粒node開房拎資源
今次係咪改哂用權限果D房唔洗特登留
見你哋講又想玩應該買2008舊版好定新?電腦有3090,不過又想喺steam deck玩,但係steam deck喺youtube見人玩好似麻麻地,行舊版就有60fps
D箱係咪要拎到權限先返去到
但係劇情會行返轉頭定要特登記住係邊
梗係買新啦
用pc玩啦
2080S 2k resolution行到咩spec
劇情有無改?
Remake啦
實食住個勢,下年出remake 2
唔知點解畫面靚咗反而冇咁驚
可能老咗
我7個鐘仲係第5章wo總共12章
唔敢玩
其實有好多支援 DLSS 嘅 games 都仲用緊 2.4 甚至更低 ver
自從知道有得自己 down dll 更新嗰下開始每次有咩 support dlss 嘅 game 裝完第一時間 check 下個 file 咩 version 先

DLSS 2 最新版本 link (file : nvngx_dlss.dll)
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/

DLSS 3 (file : nvngx_dlssg.dll)
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-3-frame-generation-dll/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞