[PS/XB/PC] Dead Space Remake 絕命異次元

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
會唔會上 game pass 呢~
有啦
不過要入xpg特登search 先見倒
官方冇點宣傳

當coop槍game玩係ok 佢手感好獨特 其他FPS俾唔到
不過氣氛同1,2就真係差好遠
LM
個故事好SAD
我仲去緊拜年
想返屋企打機
最sad係爛尾

一二集首尾喚應

第三集唔知做乜鳩
本身想出第四集但第三集咁廢搞到第四集都冇埋成個故事爛尾,其實可以直接當bad end 算
死局黎
一個血月都要搞咁耐
最尾DLC彈咁多個都唔知Isaac可以點拆

Evolution of Isaac Clarke in Dead Space franchise

Max Shippee was the face model in Dead Space 1. For Dead Space 2 and 3, they combined the face scan of Max with facial capture of voice actor Gunner Wright.

And now for Dead Space remake, Isaac is entirely based on Gunner Wright. Similar to that Dead Space 3 cinematic promo.
冇得拆,就算搞掂Marker 都仲要搞統一教班撚屌
個故事唔寫到人類有方法可以抵抗到Marker 既精神影響同改變屍體DNA 根本上只會之後又嚟多次大爆發
是咪今晚12點有冇玩digital版
感覺係寫死左

對面太強大, 主角點做都改變唔到
巧巧玩玩到聽日都唔想返工了
TWITCH未有得睇

係唔係要到出個日先有
成個po得你玩緊進度去到邊
第3章我feel到已經執漏咗野
應該驚開live會被bam
pc 係咪要買ea game pass 先有

xbox 無?
係唔係要等到12點先有深夜睇都幾正
steam
係,聽晚00:00解鎖
ps5數位549
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞