[PS/XB/PC] Dead Space Remake 絕命異次元

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
佢寫到好死 人類點挑血月一粒都搞唔掂
重製版係咪冇舊版咁恐怖?爆過一次舊版覺得好正
奇怪 過咗咁多日 一個mod都無
成地都係兵器 重大力過用槍
我都想講,佢係咁出怪,頂佢個肺
而家每轉圖/入房都索定支兵器先
起碼慳返兩粒彈
Update 左之後好似用steam deck 玩順左
https://www.youtube.com/watch?v=I7bCcAKzhLQ
The Creepiest Death Scene in Dead Space Remake
隱藏獎勵
佢最絕望係比人打上地球,其他有得打既通常都係比人爆左粒殖民行星先
換頭好似舊版就已經係最恐怖死法
希望ea如果會remake可以大改3嘅遊戲玩法
同俾個好結局佢地
好結局冇乜意義,就係要bbq冚球剷先正

想出續作不如行2 dlc 女主條線加個唔知邊度黎既殖民地
講起2 DLC有冇人玩過
唔知主角個老婆最後走唔走得甩
原來2 有DLC
不過衣家睇番其實Eilie 係唔係算免疫Marker 既精神影響,見佢不論第二定第三集都好似冇乜野咁
https://youtu.be/pYS5OlRQweo
可能因為唔係Isaac主角所以冇咩人買我覺得短得黎還好
最尾
Eilie又真係好似冇見過佢發癲唔似Isaac同Stross咁有幻覺
睇過公子玩 依家決定自己玩下 (玩到chapter4,好撚正
下, 係咪又係origin先有?
點解我唔記得我steam有dlc
PS5版更新左d畫質正常返之前矇到睇壞眼
quality mode定performance mode有問題?
chapter name 個easter egg仲係唔係度
兩個都有,d texture 起哂狗牙又糊哂咁
要解咗You are not Authorised 先至攞到Master Clearance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞