[PS/XB/PC] Dead Space Remake 絕命異次元

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
爛埋尾
EA PLAY PRO DAY 1(只限PC)
2聽講都係神作 1 remake賣得好嘅話 2應該都會remake埋
第三代直情轉埋型 , 由第一代嘅Horror Game變成FPS Game . 爆咗一次DS3+DLC之後已經唔想再玩 , 完全冇feel .
2有幻覺有太陽仲有插眼
3真係冇乜野好驚
Same
睇過背景料 好似整1-2果d係整3果時開頭就走咗 換咗團隊核心人員 搞到隻game變爽game
1 , 2 真係會玩到驚 , 3直接啲講就好似一大班人去野餐露營一樣 , 見人仲多過見鬼
今日有得拎
等game鋪開
新鮮滾熱辣
依加去緊拎
如果remake跟足1個flow去remake 我諗應該係無伏 唔理 衝咗先
係咪應該都係要等28號先玩得?聽講就算買實體版道通常要有Day 1 patch 先至玩到
變咗fps一啲氣氛都冇
係開段廢棄太空站啲怪係天花跌落嚟嚇到吓
應該就唔係 見YouTube已經有gameplay
係, 所以玩DS3就算用PC定Console玩都有好重嘅FPS感 . 我自己就真係越玩越燥底
如果肯remake希望係改哂成個玩法故事 但咁會變另一隻game
剩係買digital 咪無碟版
嗰啲係官方嘅Long Gameplay, search左一個鐘頭內嘅Dead Space Remake 絕大多數都係無關係嘅片
第steam版,要聽晚
一陣插隻碟落ps5睇下開唔開到先
好想買
行貨要聽日先有
上面話歐洲版一樣有中文
3先唔講遊戲性
真係冇乜名場面
印象唔深刻

2起碼多經典位係記得
插眼
now time to die
臨尾走左係隻船呼應返ds1結尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞