[PS/XB/PC] Dead Space Remake 絕命異次元

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
真男人打法
不過以前第一次打Brute隊友會提你隻野好高防要打後面弱點
重製版好似唔見佢提你
係無提過, 不過佢背脊d弱點有發光所以都知到要打後面(我無打過原版)
其實原版就算唔特登兜去後面射 , 正面係咁打都可以搞掂 , 而家Remake版本試過正面射咗好耐都冇乜事咁
第三集EA高層cut butget/指手劃腳
個班底特別係編劇後嚟都講過搞到無癮
Btw啱啱第4章打完隻大隻佬撘𨋢落去轉移電力,我去咗第三層轉完之後佢叫我去二樓行政部。
但部𨋢上唔番去,係咪bug咗
無嘢了,重開game就無事
我以前就係鍾意斷咗佢手(有發光位)先兜後面射
重製版見佢對手冇發光位都照射
冇哂彈即刻淆咗重新打過
血月=EA
工作室=Isaac(人類)
所以DLC個尾…
不可能難度用save load大法算
熄咗同步上雲端
死咗load返save落去
其實我唔明不可能個玩法 我未開到ng+不可能
即係唔可以save+唔可以死?
可以save+
save+過咗有不可能難度
之後係得一個save slot
死咗就從頭開始
我要玩完困難ng+先開到不可能ng+
仲要爆多次困難 又要十個鐘
我上網搵ps3時期係可以chok密技
remake 唔知有冇
好似有 你碌上少少有片
https://www.entertainment14.net/blog/post/95405240-%E7%B5%95%E5%91%BD%E7%95%B0%E6%AC%A1%E5%85%83-3-dead-space-3-%E5%B7%B2%E7%A2%BA%E8%AA%8D%E5%AF%86%E6%8A%80%E4%BD%BF%E7%94%A8%E6%96%B9%E6%B3%95

【PS3:□→X、△→Y:360】
□△ △□△→靜態能量全滿(不限使用次數)
□□△△△→氧氣全滿(不限使用次數)
△□□□△→獲得2個強化能量NODES(限用一次)
△□△□ □△□□△□□△→獲得5個強化能量NODES(限用一次)
□□□△□→獲得1000金錢CREDITS(限用一次)
□□□△△→獲得2000金錢CREDITS(限用一次)
□□□△□△→獲得5000金錢CREDITS(限用一次)
□△△△□□△→獲得10000金錢CREDITS(限用一次)
改爆晒d槍玩hard應該唔難啦
我都啱啱開左ng+ hard黎玩
我改爆哂先敢玩hard
玩緊hard,成日死
d槍同甲有無升滿?
做唔做支線好?
之前有人話做完支線唔夠彈藥做主線
點解remake當初一開game 我可以直接揀 不可能難度嘅
啱啱先升到3級甲彈盡糧絕
一開始係得
ng+要打多次先有
new game可以揀任何難度
但new game+要過咗困難先有不可能
上面巴打講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞