ES NQ 牛熊互gel 討論區4 之 終局之戰

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
大戶依家乜9都唔理9夾 就算係跌都係衰退數據出黎既事
前後差幾個月就係幾個月
隨時夾到熊軍永不超生
散戶永不超生就真,熊軍認書以為轉龍市點知轉個頭千跌
大戶依家乜9都唔理9夾 就算係跌都係衰退數據出黎既事
前後差幾個月就係幾個月
隨時夾到熊軍永不超生
散戶永不超生就真,熊軍認輸以為轉龍市點知轉個頭千跌
可能會發生吧 我就唔係依D位博了
除非人生有得SAVE 可以ALL IN SQQQ 之後夾到4600都未熊市
身家得返10% 之後讀檔返返今日 轉AL IN TQQQ
穿位順勢算了 如果依家大跌 之後又夾返上去 RSI低返
上到4225 我都未必會做淡 依D位上得去全世界都會做淡
大戶隨時夾到4300先識停手
咁4300先做BIG SHORT囉
睇淡又唔一定要short,回調少少買牛先係正路
升到4300就睇4400,之後就4500
升就一個月
跌就兩日
即係跌埋今日就無?
星期四定星期五見你話跌浪開始

利申:淡倉
美股堅係癲
啱啱好夾淡夾到呢度幾個堅定淡友都投降就即刻西冧
滿滿的惡意
我無投降!
最堅定嘅淡友!
等下啦
坐下就賺錢
提防即日見底9夾 依D位就回調即係
如果再夾上去 4225都唔會見頂4300之前先會見頂 我會係果D位先開淡
依家見頂就等插到破哂位再反彈先加淡
可以睇道指個三角區判斷牛熊 下穿當然可以睇更淡
如果一直磨 準備爆上咁就應該止淡
堅定淡友已投降=me
但係pullback都係tradable
冇話唔食得嘅
個市彈緊上去,納期彈返上100點cls
生存第一 賺錢其次
12200 食糊轉call
真,諗會執到幾多不如諗下可能豬幾多好多,唔想訓唔著
真,諗會執到幾多不如諗下可能豬幾多好多,唔想訓唔著
又話12000食?
睇下用左幾多日跌啦

急跌就12000 , 陰跌就12200。
但正常情況下,陰跌唔係更應該睇再會隊落d?
陰跌會有買盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞