ES NQ 牛熊互gel 討論區4 之 終局之戰

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
捕捉美國強勢股/ Momentum Style -50
https://lih.kg/zeiMddX
#512 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

數據唔會呃人 點解睇牛就要發毒誓?
你等下次機會就永遠只係睇熊唔睇牛?
你以為我睇法唔同就想笑鳩你,但笑你我又冇錢賺
唔係啩
係咪淡友嬲到幫佢del咋定係佢個acc早就俾hacker入侵
要加返龍倉了

本身 ytd 應該40-50%
睇日線圖 已經升穿曬啲ma
睇吓今晚回啲有冇得做番牛軍
估唔到已經牛市
依然都係睇淡
9成半倉都係sqqq
想等埋年中再做決定 又唔係未比人夾過
rich
Sqqq唔怕啦,我之前期貨孖展就話
Ytd 幾多

今晚都打算出清淡倉,改返龍軍,上到13000/4200 開沽
當我玩左半年,
基本上而家無贏無輸
不過仲有少量淡,
再牛上去就會輸錢,
期貨真係快上快落
加sqqq
跟ed (唔長揸博回調都高值博)uvxy 典睇,好似唔錯
uvxy唔係收10%咩
回調係會出現但係4200以上信心大D
有機會高位42XX做淡 回調賺一筆就算 無機會就唔做
大戶自己報告分析都講左歐美疫情時的高儲蓄率廷遲左衰退來臨的時間
D錢大約今年5-6月就洗哂 連埋影響浮現的時間 都年尾了
如果大市回歸減息先黎熊市的步伐 衰退前放煙花的話
只係道指的話 創新高機會係有 而s&p升上4300以上唔出奇
所以唔會長坐淡倉咁痴線
真係追淡 等周線信號 到時都大把位置做了
其間咪用少於一半既錢回調時坐下順風車
Gel 啦gel 啦,呢到D熊軍都投灑降啦
未喎
夾到有啲痛但係未放
soxs 25蚊打算合埋眼2個月先再郁
有排都未投降
尋日4120第1注short,
今日4150加第2注
咁叻豬

岩岩set 35入唔撚到,睇下今晚會唔會rally上12700先加到
好快12700,
升到癲左,不過盤後三大巨頭業績唔知點
35 又入左注
35係sqqq?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞