[高達扭蛋/盒蛋討論區 15] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
好後悔當時 ins 賣水貨$130 見到都冇鳩衝
孤注一扭 信和114號舖 訂貨到貨通知

閣下預訂的

42315(全5種set)高達MS Ensemble15.5(再販)=ensemble扭旦

*今天下午3點後到貨*,必須到信和114號舖取貨

如已取貨則無須理會

*請於收到"到貨通知"後21日之內憑單到<旺角信和114號舖 孤注一扭>取貨,逾期會視作放棄貨品,訂金亦不作退還*

*_此訊息不能作取貨之用_*

Whatsapp只作到貨通知之用,如有查詢請致電97942752

旺角信和中心114號鋪 一般營業時間為1:00PM-10:00PM

感謝

即刻派比你係咪mon緊po啊孤仔
最後悔係on99訂左,見到有水都唔買得
屌你 mse邊會嫌多 買多冇死 多咗可以殺肉玩改造/ 賣返出去
同埋通販唔使訂㗎 到時派街實有人平放

除非玩配率
訂150 水貨130
仲要遲過人 後面唔再訂
到你唔訂個時 就會炒到買唔到

利申 不講咩膠 我獲獲都中伏
清rich到
咩都有玩
Robot 魂有無儲GP系列先
好似就嚟新出gp04
呢年通販mse 都未試過
Ex新貨跌多過升
出到咁撚西
所以話我on99
唔有錢啦,最大問題係屋企冇位,d櫃都堆積晒比屋企人嫌棄。所以依家轉儲mse fw 就算組小隊都省位好多。好多模型都冇位展示收埋算。
Robot魂都貴,我只挑選了部分愛機來買搭hg rg,gp04冇愛唔買了
Fb 好多炒家成日將埋ex買來放去都唔知為咩,個個都有啡盒全新,應該都有升值的。
少部分舊ex先炒,大部分都差唔多原價什至再低
佢哋舊嗰啲放市價低少少,夾埋原價清新ex先唔蝕

想問呢啲六角形盒仔 香港有冇

係twitter見到 幾岩洗
Btw 講起assault kingdom
我諗起呢兩嚿垃圾

隻貨櫃成千蚊唔知做乜撚
嗰兩隻重高達垃圾膠賣九舊水到千幾
但嗰陣時Gffmc 既重高達都係賣九舊水左右 ,仲要靚QC靚塗裝,金屬骨

隻Gp03D句slogan 仲要叫破壞常識
成班巴打一出嘅時候,笑撚到買既人傻
咩斷章取義呀,係你連續叫我「試舉例說明之」,「no photo no talk」「上網搵吓g frame差的例子貼比你睇」問我點為之面相差。我咪貼比你比較睇lor,我點知你係咪真係識分。

再講係你先將將g frame拉落 hg r魂來講,我先應你面相的問題lor。
Daiso
孤到左啦15.5
未見過
膠感真係幾重 噴下消光可以好啲
清你漏咗呢隻
我只買咗初版
之後再出Marking+噴油版,PB都好似要賣過千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞