[高達扭蛋/盒蛋討論區 15] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想問下15.5 trans-am
剪完落黎水口白色 會用咩顏色去補一補會比較好
我冇買到兩師徒所以唔知
咁就抵屌喇
都已經賣到咁貴
配件又唔係特別多

擺落wing支爆裂步槍冇違和感
貴唔係最大問題 俾啲符合既qc 已經夠
屌佢今次垃圾到 又缺件/錯件/上漏色 衰撚過通販
金蟹咁Q貴,仲要電鍍 等現係正確
見到上邊有巴打錯膊頭
過往魂限好少錯呢d嘢
不過個人覺得魂限都上漏色就好嚴重
最驚佢會魂限converge化
金蟹唔敢諗了
手指模同痴塵呢d肯定買一送一
屌 呢舊effect 最on9係 底座唔係通用3mm圓頭
係mse 個隻長方形
都唔知可以點樣調整高度
淨入左本體

個分件算係玩過最不必要
心口排氣,手套黃爪,心口開珠三件,抱手肩,黑色掌手形手指公

全部唔分件,根本可以通販人人開心
真心要屌 當日仲諗住師父套出 好彩停一停
佢上半身搞咁多無謂野
特別拳套硬拆三set
下半身同架飛機就勁簡單
自己用3.5鑽
想問下mse盒版同蛋版有咩唔同?

15.5個武器包唔知係咪剪多左,支狙擊鎗個鎗管插唔入鎗身既但明明睇啲位同平時差唔多樣所以就直剪

想問下呢件係15.5入面EXIA既邊個位黎
膊背面?
我訂果陣只係訂左師徒本體加師父dlc,收錢條友仲問我點解咁特別唔訂晒,我心諗師父dlc起碼有隻風雲再起,要我比兩三舊水訂神高dlc只係為左個三色環真係過唔到心理關口
因為我見網上圖又唔見有野突出黎咁
Exia 膊頭同屎忽位都有劍
有冇教學
我指邊個位落鑽好
因為佢成碌野空心 唔知邊個位食到力
佢底座個條形位冇乜得搞
後少少睇下得唔得 但得一個窿一定托唔穩
我諗住 Y字型咁落兩點 用2個插頂住
但mse好少柱型支架
我都係用其他 e.g 魂stage個啲
留名等成品
想問係咪未有舖頭開肥仔德trans arm
得孤仔見到
呢批貨係缺件 錯件 漏墨 印歪 縮膠 樣樣齊!

最撚離譜係個光環 有乜可能用錯色啤模㗎

呢堆相係fb group、twitter 苦主 我都係其中之一!

師兄肯定冇睇過00
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞