[高達扭蛋/盒蛋討論區 15] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
條友只會屌票
同埋報復式整衰大熱款

睇好金屎塔賣得差
佢唔係好明大家想要乜,G set如果佢係樸克同盟五隻齊,再另外出一set鏡加日昇
多多錢我都比
希望閃光可以同日昇一set魂限
貼紙太趕客,我仲有十隻Rezel未砌
K狗=萬代林鄭
係…可能想留返啲皇牌,臨死line前先掠一筆。

其實似004子咁,你有隻肥仔德擺ex
其他擺通販,感覺都舒服啲…
講得好
FF
如果臨摺line前 出4彈通販

每彈 1隻 G 4子,seed 4子,w 4子
應該可以賣到開巷
又可以皇者歸來
自制反cup
佢輸在出得慢過mse,好多人已經儲左幾百隻mse同fw,再買mjg一來角色重複,二來頭身比例唔岩拍落去fw mse度企好怪。

但大型機沙剎比自護可以入,比例勉強夾到mse。

我覺得佢垃圾膠加貼紙咁趕客,好快會好似micro war咁斷line
wing仲有5子後繼機、ew系列、多魯斯基艾比安,出到天荒地老。seed destiny 地球3人組、救世天意傳說曉、肯出必賺
我覺得條友就係唔會出呢啲
佢都知要留黎勒索,救命
我係食玩部話事人就會先下手為強係mjg 出先,有競爭先有進步
但佢都皇牌多多啦
w5子
G5子,仲有d風車高達,4天王(呢啲其他line無點出過,大家實課)
Seed4子,加小強機
仲有水星又hit
未計成個迷惘系列啱晒MSE玩落去…
(仲有成個Turn-A

皇牌多到而家數都可以玩多4年佢真係太保守。
咁又係,如果mse出呢啲模型難出既冷門野,好似G個4天王既話我應該都會買
最惨條友已經冇當初嘅創意,而家只係不停炒冷飯
同一部機出完又出
睇佢可以開心幾耐
舊模戰士
渣古天堂
認真…擺隻風車喺通販,玩都玩得開心。
風車 應該會勁搶
隨時比人拎黎改做駁電風扇
點會唔明,日本仔就係知你越想要既野就越唔比你,玩具同game都係一樣
真係好等錢駛喎 EX26 咁快再販
想同盟齊章真係發夢都未必見到 嗰四隻人氣差過W 咁多

除咗Mia 同舊HG,呢廿幾年你幾時見到有新product 出過
俾錢
已經有啦
Gframe FA魂限天意
有巴打覺得比例有d怪
但我反而接受到仲覺得幾靚
本身嚿錢係諗住射畀MSE
最後抆返出嚟射畀GFrame天意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞