[高達扭蛋/盒蛋討論區 15] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

係幾正。經過現時點見到有擺左隻出黎吸引到。見35蚊就買左。全身硬膠上色都易d
痴線噴到好靚

呢隻有無人啱
現時點有15.5散賣未?
15.5行貨要12 13/2 先到貨
感謝情報

Btw 有巴打攞咗堆出事相覆佢
怨婦真係好煩
普通彈勤力啲、選角好啲
Ex qc唔好咁鳩
你想窮都難啦
想問下大家覺得mse入面邊款通販同ex係應該有人手一隻既級別
繼續撚佢就得架啦
繼續鬥氣啱架啦
EX 好多都大過隻成人手喎,尤其AOZ EX 嗰堆大過普通HG

做乜咁問?
呢隻左手造模係特別鬆

突然心血來潮跟你方法試整不過試咗幾次先實

我係攞細挫磨短得返個卡位,再落少量AA加厚個環

等佢乾前插入上臂轉個圈
(乾咗唔會黐實仲可以扭隻手)

因為過往經驗,等乾先插上,粒上臂會撐大

變咗鴛鴦手唔好睇

不過最重要係插咗入去實咗就盡可能都唔好抆返出嚟

唔係要再搞過好麻煩 會有再鬆嘅可能

你放幾多?
你咪用返相近色嘅模型marker囉

扭蛋千祈咪諗可以追求完美,一定有瑕疵
佢問緊邊隻係必入下話
我自己就通販part 2.5 00rasierex02
貴撚到 正正經經出返HCM PRO 仲好啦K狗

唔使講一定係Ex 13獨角FA,開山大作Ex 01重出抵買又好玩
通販ZZ
EX 就X1FC,肥德,自由,卡碧尼,00xr
通販仲有猩猩紅迷
ex 150斬艦刀
02再販係唔係3月派?
因為全制霸後追就無乜可能,而我又剩係對高達有興趣,所以就問下大家心水覺得邊啲係必入參考下補唔補入手好
想問下壽屋遲啲出既呢個重武裝組件35 軌道環可唔可以同mse共用到
都是睇啱邊款自已鐘意先好買。
啲人話好但是自已本身唔是好鐘意的話,玩落都未必開心
ex嗰邊我多數會選擇一啲其他系列好難會出的MA,TR計劃應該算是裏面最受歡迎。銀雷除左MSE無其他選擇了
通販可以先補01或1.5set, 有rx78/獨角獸/渣古,武器set有其他手型可以玩
最近風靈個彈都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞