[高達扭蛋/盒蛋討論區 15] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
所以其實係聽完大家講自己既心水後就睇下邊款高達我都幾鍾意既就睇下價錢再入手

14a自由同正義個啲太貴,見人放成$6-800,我俾多啲買mb唔好
可以裝流星號
自由我覺得mgsd抵玩好多,除非你要配流星號
配埋流星過千銀都黎
好難比較 剩係買1/2部心水機既話當然去到呢個價位緊係有MB買MB 但想儲系列要考慮埋土地問題
因為我唔太好渣古類,所以都係收高達多

黎緊16.5就應該全收
K澤終了確定
佢係咪del咗,唔見有
冇del喎
通販 00 4子必入,難得齊主角
成個uc 主都都出得7788
另外03彈tr ,紅迷都好出色
真心,佢唔係好識玩
你出左通販閃光先,靚仔嘅god放ex
Ex零件包加部分比閃光用,實大把人課
心諗GOD邊有可能輸
好 真係輸!後面其他G系列,大家好自為之
K狗:你教我做野呀?
QC keep住差我當完左系列算
其實佢唔係唔識架喎
00咪出哂3隻跟住virtue放ex
差唔多最好賣係呢隻
捉到鹿唔識脫角咪呢啲
仲吹到乜春 death game my ass
可唔可以再販 15下個月差少少啫
咪係,唔想課就無甲,想課就買肥仔送武器
你一隊小隊分幾彈我都全入啦
你咁出ex我買得gur好多
重會引倒好多人入坑
Fw王牌 wing zero ew睇佢點玩法
咪約左巴打下星期見

係,呢個做得幾好。
畀錢有甲,唔畀…都有隻爆甲玩下

所以佢而家出隻粉紅肥仔德,都諗住買
唔識日文google 翻譯睇完,唔係好明佢想帶出啲咩
又係呻好難賺錢?

btw,Robot Concerto係有啲可惜。我之前當佢係mse高達ga 額外零件同武器
Ew 其實仲多dlc 武器 啲款多到眼花

Wing zero ew 一出

啲副廠就會食住個勢出改件

好想要MSE版 白雪姫 變到形仲正
Robot Concerto 死在冇吸引人嘅世界觀啫

根本捉唔到玩家口味

啲鋪見呢系列唔係女又唔知做乜鳩都唔敢入大貨

Set 01 食相難睇出幾個版本賣得又貴

唯一嗰set EX 賣到天價搵鬼要咩

唔識做生意就轉人啦

似住自己係FW 開創人就亂咁嚟

QC 質素又放任唔監管

自我中心又恕婦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞