韓國電影集中討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
未睇7號房...

其實7號房唔睇無損失 笑位好過感動位
未睇7號房...

我都覺撇除尾段其實幾歡樂溫馨

60後去ocamp
屌你連狗server

斷撚左成日

搞到勁多重覆留言
七號房好似上年先播過
爆喊指數:素媛>熔爐>七號房

我反而覺得熔爐第一

agger
熔爐真係瘋狂爆喊 睇完勁心up

我覺得素媛爆喊位多啲,熔爐相對少啲(好似係)

素媛最少反而

同意爆喊指數:素媛>熔爐>七號房
素媛無熔爐咁黑暗,個tone算係正面少少
但d煽情位完全係由心而發 睇cap圖都喊
反而熔爐頭半部似恐怖片多d,氣氛壓抑,角色古古怪怪咁,屌佢個變態校長 入廁所搞細蚊仔場口 勁恐怖 嚇死人
七號房好似上年先播過

我反而覺得熔爐第一

agger

素媛最少反而

反而熔爐頭半部似恐怖片多d,氣氛壓抑,角色古古怪怪咁,屌佢個變態校長 入廁所搞細蚊仔場口 勁恐怖 嚇死人

熔爐果場真係人生陰影
素媛啲街坊同學仔親戚阿爸阿媽每一個舉動都
未睇7號房...

唔緊要,冇認真睇到
冇事既

殺人者的回憶法200萬
未睇7號房...

唔緊要,冇認真睇到
冇事既

oldboy劇透左真係唔睇好過 套嘢最震撼就係個結局,其他運鏡剪接暴力美學果啲都係其次(好似係)
今集rm估電影就有7號房的禮物

估電影
未睇7號房...

唔緊要,冇認真睇到
冇事既

oldboy劇透左真係唔睇好過 套嘢最震撼就係個結局,其他運鏡剪接暴力美學果啲都係其次(好似係)

都無損OLDBOY係我心目中既地位

就快開幕
未睇7號房...

唔緊要,冇認真睇到
冇事既

都無損OLDBOY係我心目中既地位

我都係俾人劇透左結局之後先睇
七號房好似上年先播過

我反而覺得熔爐第一

agger

素媛最少反而

熔爐果場真係人生陰影

得罪講句 熔爐搞細路仔場面好露骨
變態校長tum弱智場戲唔知點樣拍 好重口味
不過班童星非常好戲 啞男對孔侑用手語講自己受害經歷,佢做手語動作做到好心急,睇到好鬼動容

agger

素媛最少反而

熔爐果場真係人生陰影

不過班童星非常好戲 啞男對孔侑用手語講自己受害經歷,佢做手語動作做到好心急,睇到好鬼動容

個男仔真係好好戲仲有孔侑同佢講嫲嫲收咗錢嗰度嗚呀點解

認住呢個仆街

agger

素媛最少反而

熔爐果場真係人生陰影

個男仔真係好好戲仲有孔侑同佢講嫲嫲收咗錢嗰度嗚呀點解

認住呢個仆街

一見到佢個腦就彈變態校長出黎

就快開幕

希望呢幾日有消息

就快開幕

希望呢幾日有消息

應該有新導演既戲
唔知有無以青春的名義,早輪先見到話做final mixing

殺人者的回憶法200萬

兩個禮拜第一
新片《騙子》定檔11月 玄彬劉智泰合作受期待

9月19日,Show Box方面公開了電影《騙子》的海報,並宣布該片將於11月上映。

海報中,主演玄彬、劉智泰、裴晟佑(音)、Nana、安世河、朴成雄等一起現身街頭。此外,海報上還寫有「真正的騙子們開始行動了」的字眼,令人對劇情充滿了好奇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞