[KPOP] K-POP 2023討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 18 Dislike
真係勁搞笑,閔老師自己話唔會好似其他kpop歌夾硬加rap,結果nj啲歌咪又係加咗rap,個成員仲要rap唔到

karina 塊面細到cls
駁唔到
啲成員唔mix玩唔到mix pop
Lm
係咪5歲可以做trainee
認真,今次首首歌都好似會幾好聽
https://www.youtube.com/watch?v=CzuGsNHQSH4
想奶soobin
所以咪話NMIxx為出而出囉,結果⋯⋯
09年2月生日,出道就14歲
@NewJeans_ADOR extends their record for Most Monthly Listeners for a 4th Gen Group with 18,307,250 (+399,187) ↑ on Spotify! 🥳

— #279 (+17) in the World 🔥

#NewJeans #뉴진스
成隊平均15仲癲過newjeans

普通中小企可唔可以派個偽娘去防彈mv?
得嘅話我地三中小企都想痴下
熱帖:正如閔熙珍所說SM歌曲看起來有必要改變

「閔熙珍是大眾音樂界隊長嗎?」
一朝得志 語無倫次 咪呢啲
講音源向來好強嘅YG都無咁串話人地啲歌唔好
你自己好咪好囉 係要扮大家姐
仲日日菠蘿雞 煩唔煩啲
chiquita

spanish word meaning small or petite girl
That chiquita looks like a kid, small figured female at least.

又抄wuli rocky
Yg sm都無曬貨

https://youtu.be/N_2xEKsvkLo
其實珍姐篇訪問幾號出街 上熱帖就21號?
係咪想幫佢個Chinese New Year spin
chinese new year細單好多啦年年都有人奶野
閔大人今鋪出黎摟屌
閔媽媽做野唔洗你教
關鬼事咩
New Jeans 篇道歉聲明韓國人受咗啦
閔媽媽自己撩人屌鳩佢啫嘛
人哋呢啲先叫做出嚟整治Kpop
明明四大社四種唔同Style 音樂 咁多年都無互屌
佢班囡紅小小學人做教母 真心戇鳩
訪問早單野一/兩日出街 之後先比人狂推
有d可疑
屌 唔係hybe, 閔閪隊閪嘢會紅得咁撚快?咁巴閉咪自己出開公司俾佢隊嘢出道囉!洗撚入hybe咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞