[KPOP] K-POP 2023討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 18 Dislike
辱華好女孩
堂堂正正韓國好女孩
韓國撈唔掂,返支那撈
支那撈唔掂,返香港撈
喺香港都係撈唔撚掂
話撚咗你啦,靜雞雞捱到去參加999搏個翻身,入唔到都有返少少job,係要走去奶共,奶到成隻狗咁都係冇人識你要留喺抖陰小紅輸cover kpop講kpop先有返少少人理你
呢一切都係抵撚你死㗎庄锭狗
You're the one 기다려왔어
바라볼수록 아름다워
You're the sun 가릴 수 없어
두 눈이 멀어도
너에게로 직진
Ooh
직진
너에게로 직진
Ooh
직진
Pedal to the metal hoo
Can't nobody see us 우린 하늘 위로
본능만 일깨워 이성은 저 뒤로
We gon' ride 소리쳐 지구 끝까지 들리게
내 손 꽉 잡아 No turning back
너에게로 직진
Ooh
Ooh
너에게로 직진
Don't stop 앞만 보고 달려 돌진
Oh let's go
Won't stop 앞만 보고 달려 직진
Oh let's go
너에게로 직진
你都撐Gigi?
有冇人喺Jinni走咗之後冇再聽過O.O
我喺Mashiho走咗之後係咁聽JIKJIN
I'm like hello, hello, hello
Where you've been all my life? (Yeah, yeah, yeah, yeah)
Where you've been all my life?
Hello, hello, hello
Where you've been all my life?
大波好女孩
走之前你有成日聽?
0:57 好靚

我聽講sticker有對手去左聽
法國唔係我地sticker對手
Will-o' the-wisp babe
Oh, baby it's blue flame
That, that, that is faction
Oh, baby it's blue flame
That, that, that is faction
吓,又唔係
Naevis將於3月出道
aespa世界觀中的虛擬角色Naevis將於3月歌手出道 25日據確認,韓國國內最大的歌謠企劃公司之一的S.M娛樂正以3月出道為目標,開發aespa世界觀中的角色"Naevis"作為假想人類。​​​

係咪放棄咗Aespa?
佢外國人好難講喎 玩得就一定要入到
邊有咁多Lisa , 子瑜呢啲外國人喺韓國撈得掂啊?都話個臭閪喺CLC入面已經最多資源,Cube係死棒爛棒都係棒唔起,點解999入唔到女團你覺得會有job ? 加上臭閪年紀又越嚟越大,係都照顧韓國本土個後生啲嘅女先啦 同埋999始終冇之前produce系列咁好反應,咁大迴響
Yena同老闆嗰啲job牙
你唔好喺度亂講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞