[KPOP] K-POP 2023討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 18 Dislike
https://m.bilibili.com/video/BV1wY411X7gy

真係差唔多youtube係完全無人敢upload佢地金唱片消音
得支站有 唔介意嘅可以睇下
SM娛樂公開發表Nævis即將Solo出道的消息,理事李成洙表示預計讓Nævis作為藝人正式出道,她將會是一位透過相關技術,以自然的律動、新創造的聲音,加上與粉絲實時溝通誕生的藝人。她的聲音將由12位配音員來分析製作,能展現多種樣貌。

同時他也宣布了Nævis的出道舞台,將是與aespa一起登場的美國德克薩斯州音樂藝術盛典SXSW(西南偏南/South by Southwest)。他們將帶來以VR演唱會形式的演出,只要戴上VR眼鏡,就能看見8K超清晰的Nævis,與aespa一起帶領觀眾們前KWANGYA。
畀我哋aespa comeback 先啦
我哋my等得好辛苦
要真人幫返AI公仔抬轎
一直以黎Nævis先係主角,aespa 只係工具人
我哋八人女團淨係入面嘅æ-giselle都正過nævis啦
所謂嘅8人女團 原來就係一唔對路就分開?
nj 啲歌其實已經好易唱高音都俾佢地用假音上
佢地舞又跳得麻麻 唱又廢 五條𡃁妹換左都無分別
真係閔大人團嚟 靠營銷痴下又登頂
其實登頂同拎大賞都係好輕鬆
Monday、Ning Ning、Lily同Haewon應該係20-22年出道女團嘅vocal最標青嗰幾個
你想話我哋NCT?
唔係 我地NCT冇靠公司所以我可以好大聲
佢既存在真係令人覺得好尷尬
其他人就算廢都起碼係唱緊歌
佢直頭首首歌都係求其嘔幾隻字就喺側邊行行企企咁 唔知做乜9
好波
wuli NCT 牛逼
好波
IVE D歌咪又係咁...
閔大人專登
無話邊個唱歌跳舞特別標青,把聲又勁似
玩概念營銷大於個人特色
不過係真係幾成功
你哋呢班友都無taste
人哋嗰啲唔係典型kpop嚟
係經過閔老師精密計劃架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞