機械人產品綜合討論區 #28 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 新一年祝大家買多啲!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
紅蓮塊面中左sad,正面有幾條毛痴住左
雖然帶黑超可以遮住但照send email比老千睇下整唔整到
隻手都揸唔實螺巖,官圖點做到
成盒野又唔見有外掛件可以吉住插落隻手
影好啲清楚啲, 通常都肯嘅
有冇人入左超合金魂46r?
等左好耐佢終於番左貨
有啊, 前面有巴打分享過
心郁嘅可以睇住YT REVIEW先
https://www.youtube.com/watch?v=QMba2Jlafso
千值練 新果隻天元想問下大家訂係幾錢? 2100$買現係咪差唔多
Thanks

想問係咪仲未到晒貨,見好似無咩人賣咁,如果係就等多排費事食炒
好似暫時都係得老千同d4派
差果少少但而家有得玩我寧願貴100蚊買lor
老千野一向唔多貨,係srx分兩個版本黎出先多貨姐,你見而家rgun都少
行貨 d4toys仲有,2000蚊左右
水貨日森1900冇保
目前冇需要食炒
D4toys 個運費點計? 我見佢寫0 但又話要到時比順豐
唔知係咪固定收費
我上次收隻mazinkaisar好似70蚊
順豐送嚟先收你錢
天元有朋友話68蚊
我大陸朋友58RMB

老千個派貨次序係:
D4>千值殿>約2至3星期>街鋪
急玩差百零其實唔好等啦
大貨到都唔會差好遠
咁都抵 仲送埋上門 唔該巴打
想問下ching
如果家下買人2手係咪無機會要到補件?
https://www.goodsmile.info/en/post/5644/Apology+and+Notice+of+Replacement+Parts+for+THE+GATTAI+Da+Garn+X.html
官方申請補件應該要影單, 而個專用Google form已經close咗, 但仲可以email CS申請, 睇你收果個有冇連單
12:1X 秒左右 真三一 + 勇者王。。。。
https://www.youtube.com/watch?v=XA2SEDA2x8c
真三一個pose咩事
個口條綠色effect 好似嘔吐緊咁
Three zero d野係咪麻麻地 見佢地出勁多
啲手指越嚟越得, 正
真三一個pose夾硬將所有件裝晒上去
stoner sunshine 變左操氣彈
可能用新疆綿整都唔定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞