機械人產品綜合討論區 #28 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 新一年祝大家買多啲!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
香港千值同呢間鐵機巧嘅母公司係一樣
應該都係同一間代工廠代工
通常訂野去孤
仲以為月尾先截
Ami同森林都有不過好貴
https://www.instagram.com/p/ComquqGvvuZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

呢排畫緊圖整補件自娛,順便開團做少量
有興趣可以follow下小弟
係度講埋價錢先考慮
謝謝
未定,因為有唔同size
有性趣 好想要個大鑽
我對上一隻有留意既千值已經係紅金色iron spider
果時差D入左坑
想請教各位師兄
我第一次買合金就缺件,隻風靈高達小左件金屬件
請問係咪跟住下面指示send email 就可以啦?
通常幾耐會有回覆㗎?
係, 衰記你預佢3個月至半年 起
不過通常都係無左件事
你要有收據,跟埋指示send email 過去你預半個月內覆你點處理,OK就之後等3-6個月先拎到
月尾係截修羅神,佢又真係無講錯
只係轟擊限數量
原來月尾就截修羅神
今個星期去訂先,好彩巴打提一提
唯有到時追現貨
佢應該夠訂夠左數先咁快截,唔知佢會唔會留現喎
仲有megahouse (好似) 有一盒sd比例 (game比例) 既成品
情懷滿分, 隻野賣點係完全重現合體

如果只計合完體外型, 見識過ccs個隻已經返唔到轉頭. 所以我個盒都係分體display成個觀感fit返.

btw 好彩忍左手無追返riobot舊個隻, 安心等鐵機巧
初版全膠個隻主要係怕啲膠開始劣化, 唔值得高追, 同埋有模型版

要魔改確實仲有CCS, 加埋老千今次呢隻, 真係算幾完滿
最大賣點除左個樣執靚仔左d, 係早保守估計早2-3年以上有得撚.
GSC 分開3隻擺都還可以. 大合體有D醜.
其實係,欣賞佢都比心機做好個大合體
但都係買唔落
我都係ccs+老千
等埋超合金魂會唔會執靚啲 如果唔貪個大鑽 我應該都係入多隻老千display兩款算
唔該晒
即刻send email先
我上次隻hi metal macross缺件一星期左右俾case no我,三個月左右寄返舖頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞