機械人產品綜合討論區 #28 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 新一年祝大家買多啲!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
你都係等其他廠出好過啦
今個月??仲有幾日咋喎
https://twitter.com/sentinelcoltd/status/1617417271957422080?s=61&t=PZO49rvT3arUrn6KlrkCrA

日本公佈咗28號出貨,呢度就唔知跟唔跟喇,不過有都係官店會派先
我喺孤仔訂,係咪會遲啲??
最快派係網店d4toys同老千總店,再分比其他分銷商
我記得我開訂後一個月先訂 有排等
好吸引,但想等pose+
你有冇玩過千值R1架,變形同smp差唔多,個身都係要變,所謂支架只係一細塊三角形,smp都要加兩條樁變形。分別係千值要拆背蓋,拳頭同腰槍架,而且R WING形態係千值靚D
終於有啲消息!等咗好耐
雖然我都想pose+出
但都會入嚟玩住先(如果睇過唔差嘅話)
依家好咗三款都有唔同廠出
可以入晒一次過做比較
40000 yen
smp全部篤返喺個機身度
千值練前後係靠個三角形連埋一齊, 已經冇講佢要另外拆SRX對耳收落機肚
smp拆件點計都少過千值
pose+有排都未出gfg,會唔會出都係問題
本身GFG商品已經極少,廠商通常出都係3G同4G
見好多人屌貴,合金暈一向都大約e個價錢,完全變形+合體都唔洗3千蚊,貴?貴係邊
咁既速度, gfg 玩爛買多隻, pose+ 都未出到
千值都係對腳夾番落機身度,佢始終都有變形要素,而唔係完全拆晒,SRX對耳smp跟本冇做出黎,同埋佢背蓋因變形搞度有個門鉸,膝頭甲又穿左個窿,變完又闊又多空隙,可玩度係高過千值,但外型係差d,值唔值3百幾真係見仁見智
咁睇法SMP版嘅SRX相比千值版算唔算買得過呢?
睇好多人讚ge多數都係讚rgun做到完全變形,然後就無架喇
就真係得rgun讚得落,之後好多砌過ge都係棄單/斬單r2r3
本身老千就display srx,smp就r1-3,但而家連smp都去到3千蚊時我都係撚srx算
本身就冇耳仔嗰個分件, 千值就佢自己個變形加落去
跌價咪買得過
除左R1叫做有得比下其他都係smp設計得好啲
R2有腰
R3有彈倉拆到bit
R-GUN完全變形
SRX有高舉關節
會唔會係之前隻ggg 模
我買左R1同R Gun,咁睇嚟唔駛訂其他啦
等有實物睇定先再屌,財團B無誠意都唔係第一日嘅事
ET唔好買, 佢地仲係CMS時都仲有些少良心
依家比毒瘤仲要毒瘤一千倍
原因講左,我自己就點都買左先
主要係gfg太少商品化
而且完全變形+合體,唔洗2千5蚊已經唔洗考慮d咩
同埋我鍾意gfg多過3g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞