機械人產品綜合討論區 #28 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 新一年祝大家買多啲!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想要古蘭修
THANKS, 依家睇
睇下CCSTOYS會唔會發神經
可能德福MCL會上嘅
大家應該陸續會收到老千隻智商稅天元(唔係我講嘅)
睇下有咩位可以彈先
我睇片同朋友啲相就好滿意啦
點解叫智商稅 第一次買千值d野 d4買果到連運費$70搞掂,但仲未得閒玩
其實嗰次之後我都冇再quote你嘅野嚟覆, 廢事再踩親你條尾
係估唔到你真係小氣成咁
總之你入得KKW嘅post, 就唔好講天元突破嘅壞話
否則你會由一個人變成一啲野
要問返個隻野, 我到依家都唔明, 我買兩隻點解會係交智商稅

D4嘅你應該已經收到貨?
得閒開嚟影下相
要踩件貨, 未出就踩到地底泥咁, 但又會買嘅
有啲出品明明已經好好, 都係要搵野嚟屌, 無得屌就屌價錢
你唔悶我都悶啦

唔係話唔放得負, 但有啲野係每次都只係放負, 講野又無建設性,
跟住又想將呢度變報價格價區

係啊, 係小器, 亦唔歡迎啊, 不過我由第一個POST到依家都無主動辣著過人,
有屌人都係還拖先會

其實我都幾期待千值練隻RIOBOT天元仲有咩位可以踩
我自己試試先

踩:
合體頭個駕駛艙蓋無得推開(半眼個隻推到)
Backpack粒飛玉無得彈出(舊RIOBOT得)
西蒙同大佬啲塗裝太簡化, 無專用地台
5指可動唔夠保持力攞實Lagaan
好撚貴(雖然只係半眼當年4成左右價錢, 計埋通脹應該3分1左右)

可改進:
俾個細返10-15%嘅造形頭
DLC出埋GIGA DRILL, 攞Lagaan同埋眼鏡嘅造形手
我又再重覆一次
我當時係因為隻天元嘅日元價兌返港紙之後接近2300蚊, 而對比返以前帝皇同埋devo三一, 天元嘅件係偏少嘅
於是我就話: 如果咁都賣2300就真係計埋智商稅入去啦
後尾行版公佈左係2000咁上下, 我都有講咁個價錢就合理
我都有同你道歉, 你覺得唔夠嘅我而家再同你道多次歉

我繼續留喺度傾計, 純粹係唔想嘈兩句我又走去自己開一個post搞到好碎片化, 而我都冇再quote你啲野廢事引起衝突
假如你連見都唔想見到我, 大可以去站務站要求將封鎖extend到我連你啲post唔俾入

我希望之後你有你開post, 我有我同其他人傾計, 我唔惹你, 你都唔好單打我
Thanks
大家唔好咁 開開心心玩玩具啦
強烈支持去開個報價同屌屌屌嘅POST
唔好咁屈就要係我地個POST入面就住就住, 請
出得魔裝機神,冇理由唔打蛇隨棍上架
本來好好嘅, 大家吹水+影相本身氣氛都好好

但重複又重複搵野嚟踩, 唔係唔踩得, 係夾硬搵嚟踩,
少少價格波動就咁興奮,
我提左極多次對事不對人我地無所謂, 都仲係要對人咁講野,
真係唔怪得我KEEP住單打
直觀諗會係NEO古蘭修, 但如果跟比例...
邊個個櫃放得落...

某兩大櫃霸除外
跟本成個玩具台啲post (計成品)都係咁

一係講錢一係屌貨, post 相唔comment 都算仲要收腐皮 ( 唔係講呢到) 一早講左呢到係清泉黎, 有圖有技術討論
所以我都不斷多謝呢度大部份同好巴打
合力KEEP住呢度個氣氛

下個POST唯有講明傾價錢同人身攻擊請另開新POST
MB post好多都係積怨嚟嘅
嘈大交嗰陣我未玩具唔知點啦
而家見啲新user貼相都係反應正面
唔啱睇唔想覆咪skip左去囉, 大家重新黎過開開心心傾玩具
亡靈起馬有模型
轟格殊直頭模型都未見過
好似得壽屋出過一次模型咁大把?
壽屋應該og都出過晒模型喎
OG嚟講壽屋其實出得好齊
睇你捨唔捨得用貴價MG嘅價錢買件HG級嘅模型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞