機械人產品綜合討論區 #28 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 新一年祝大家買多啲!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想要咪買,官網超級難搶,祝你好運
我諗都係0.3秒就賣晒..
唔想煩的話,俾錢出去訂日版算啦,有啲大鋪已經開左
咩睇法
玩就梗係想玩㗎啦
但屌佢老母臭閪笨大咁多年嚟都唔搞吓個閪網,連最基本加啲機制防吓Bot都冇,吓吓任由班廚房佬機械人大戰,訂條撚咩
開訂嗰日咪最多循例咁一吓囉
要我全日流流長捕住嗰閪網駁入Cart就免啦
BTW 㩒唔到擋慳返畢,訂老千啲嘢好過,起碼人哋真係開訂期內任訂唔嬲丫
問人有咩睇法不如講下自己想點先啦, 拋個問題出黎, 其實問得買唔買既都唔駛買
接近兩千蚊嚟講,依個系列值唔值呢? 之前隻wing 冇買,所以想知師兄們有咩睇法. 我就1516緊
值, 因為無時間砌mg , 用錢買時間, 儲齊ew 5 子係願望
gffmc wzc我有,基本上是呢條line必買之作。你2千蚊左右買到全新地獄死神或wzc的話絕對值,至少我買硬。
呢隻死神是全新設計,同mg完全唔同,除左個盾和ma mode之外我都好滿意
wing ew就差少少,主要是qc好差和對翼設計太hea,不過考慮返現價其實都抵玩
白雪姬我無,無評論
最後一句講哂
我頭POST張圖出現啦!

其實老實講, 我地玩嘅HOBBY玩具全部都好唔值
只可以講盡量用正價買, 真係鐘意嘅, 加少少無所謂

鐘意就去馬啦
係出左WING ZERO EW 先救返呢條LINE, 之前呢條LINE D 獨角 無人理
唔知發生咩事
認同,玩具是比較難用抵唔抵玩嚟睇
你唔鐘意的話送俾你都可能要諗下要唔要
總之都是有愛就買
的確GFFMC獨角獸是出得差,同同期metal build 拍埋嚟俾做工好似差啲咁(雖然好多mb做工已經唔算好)外形又唔算好靚
不過早期的GFFMC都是有啲精品,例如重高達和GTO元祖高達
初版wing zero custom ew或之後嗰啲做工基本同mb差唔多了
其實隻死神魔改到三尖八角, 連變形都出埋, 我見都唔少人話好大陸feel好核突不了.
大陸D機械人全部都好似越多角越好咁.
所以呢D真係睇人.

利申: 已準備今日15:00電競
嫌三嫌四咪又係秒
一分鐘後仲有貨先講
唔考慮變形同裝盾的話,呢次魔改程度我覺得都可以接受
小說隻死神可以變狼形更加誇張啦
btw, 講真港魂有幾多撳完真是玩睇下一出貨wzc幾多人放
晒La氣哦

正常,我都撳唔到
連load個page都做唔到
把鐮刀為左魔改雙刀流同變飛機搞到有舊大連接件樣衰左啲
不過應該有副廠肯執手尾
湊仔湊女忙到抽根,山積左一大堆玩具都未得閒開,的起心肝由最新收到嗰盒拆起。
先開隻鉄機巧rodimus ,有得換甲,比之前幾隻可玩性高左,成品亦保持一貫高質素。

鋼鐵聖鬥士mode

印左嗰架砌番架4驅車出黎

幾正喎
唔講我以為真係有架用
鐵機巧真係當藝術品咁欣賞
訂左Ccstoys隻萬能俠
隻嘢合金量算唔算cls
32 cm左右size嘅玩具
我見過最重係hottoys war machine , 連包裝3kg重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞