Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
用開無線 唔識答你
唔洗
用外國分身送錢比香港ACC就得
即係數位禮物卡
香港ACC加外國分身好友
要有外國方法(信用卡)比錢比香港ACC
Ubisoft 根本冇 bargaining power 但又死要面唔肯上 steam
旗下嘅 game 得返隻 R6 叫多啲人玩
即係例如.....acc A 响美區, steam wallet 有USD 10
送錢比响港區acc B,送 USD 10 , 就自動轉返HKD 78?!?!
唔可以送錢包錢
只能用外部錢
每天看直播領STEAM表情背景

今日地址(明天不確定會不會改)
https://steamcommunity.com/broadcast/watch/76561199177708161

公告
https://steamcommunity.com/games/1944790/announcements/detail/3640632759303528959
共4日

每個表情賣0.03

輕鬆賺

唔洗急住賣
0.03肯定係最低價黎
想問ching 爆左機未?
黃金果3隻野點捉?
未爆
進度應該仲慢過你
玩左120個鐘,一放假就係度煲
有個問題解決唔到, 唔知有冇巴打經驗可以分享一下
平時我用 mon 打機, 用緊 Win10 + N 卡,
近排廳換咗電視想間唔中用 TV 玩下,
買咗條 HDMI 線想用 TV 打機時先插線,
display 卡 DP 插 Mon, HDMI 插 PC,
當我 set 兩隻 mon 同步時, TV 出到 game 畫面,
但著唔到 HDR, 只駁是旦一部時係出到的.
而 set dual mon 延伸 set 埋 TV 係主 mon, 兩部都著到 HDR,
但開 game 點都係喺隻 mon 度開, 試咗好耐都唔成功,
有冇巴打同我一樣係咁嘅 setting? 有冇解決辦法呢
佢啲長任務同XCOM比真係好長 玩幾局就唔見咗一日
FYI
我自己就set 主mon 係mon 副mon係電視
一樣用到hdr 不過d舊game可能無得簡用邊個mon
就要用alt+p set做投射第二螢幕 咁就可以用電視玩
D 支任又多,本身唔鐘意重複性高既game, 初初少角係
覺得悶,但玩玩下, 砌下天賦又唔同玩法,之後就沉迷左依家玩埋捉野獸,唔知幾時先玩完呢隻game
有冇人知7 day to die 多人連線點解成日連唔到
聽講好食RAM
唔食好順暢 16gb ram
冇收到Defy Gravity嘅key
用ps4手掣。以前有線就會蚊
因為成日連掣帶線跌,第一隻掣個叉電位跌跌下扯爛咗。固定唔到條線。根住就買第二隻掣,依家部機有Bluetooth ,除咗叉電,都唔會插線
冇, 搵笨柒
樓主爆左Elden ring未
我冇玩Elden ring喎
話說用緊Xbox elite手制
想無線連pc同Xbox
但轉換點先會順d
我都想知
PC同Switch用緊同一隻Pro掣
次次轉都要sync一次
Steam 有冇話用咩手制支援度最高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞