Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
諗住用英國個賬送隻mgrr俾自己個主賬
點知唔俾咁做
Check out嗰陣話隻game未在收件人地區上架
算把啦
我建議直接X版算
咁撚鐘意鎖區都唔係想賺錢
買隻Xbox360嘅碟喺Xbox one/series玩仲好啦
好多人剩係得PC
可能因為GIGA執柒所以加價
收到條大陸key應該可以肉身過去轉陸區入完再轉返黎港區,但有三個月冷卻期好麻煩
想問正評較左好友先見到
咁個正評仲計唔計數?
咁神秘?
問樣無關痛癢嘅事
我library 個list view 見唔到dota2
雖然只係玩左個零鐘就uninstall 但唔係remove
陸區買game大部分平過香港喎
以前可以銀聯入錢
宜家得返支那寶同WE柒支付
要大陸人先比到錢
即係冇辦法
同埋大陸好多鎖區
尤其R18鎖撚哂
Return of the Obra Dinn史低50% off
Steam 今年度各大特賣及遊戲節時程公布啦,筆記記好並且準備好你的魔法小卡玩買遊戲的遊戲!

根據 Steam 官方公告,為了讓各位能提前規劃整年度的促銷活動,因此預先公佈 2023 年 Steam 官方特賣和遊戲節的日期,其中包含主要季節性特賣、有遊戲節之稱的主題特賣活動,外加一年三度的新品節。

以下為完整活動名單與日期(皆為太平洋時間)

懸疑節:2 月 20 日至 27 日
解謎節:4 月 24 日至 5 月 1 日

春季特賣:3 月 16 日至 23 日(主要季節性特賣)

運動節:5 月 15 日至 22 日

新品節:6 月 19 日至 26 日

夏日特賣:6 月 29 日至 7 月 13 日(主要季節性特賣)

潛行節:7 月 24 日至 31 日

視覺小說節:8 月 7 日至 14 日

策略節:8 月 28 日至 9 月 4 日

清版射擊節:9 月 25 日至 10 月 2 日

新品節:10 月 9 日至 16 日

Steam 尖叫節(萬聖節)回歸:10 月 26 日至 11 月 2 日(之後將公佈更多細節)

秋季特賣:11 月 21 日至 28 日(主要季節性特賣)

冬季特賣:12 月 21 日至 2024 年 1 月 4 日(主要季節性特賣)
近期STEAm有咩game玩 無咩可以令人一玩就好似入咗精神時間屋咁
搵下d sandbox玩囉
Hogwarts Legacy
football manager
如果唔係特別好Harry Potter,其實啱唔啱玩?會唔會好多彩蛋睇唔明?
D人屌9 SJW
實際哈里波突冇突波
深膚色人種又多
一樣係政確遊戲
唔係FANS唔建議買
慳番
鍾意套戲先會滿意隻game
抱住冇愛嘅心態玩其實唔啱玩,間廠技術力麻麻搞到最佳化差多細bug影響體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞