Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
re1真係好難玩,EAZY 都好難爆
re0真係依個視角,但就易好多
平平哋買隻數碼暴龍網絡偵探玩吓先
Check 番先知dark souls 1-3 對上一次減價係2021 冬特搞咩阿

呢個係咪steam既手續費
淨係去買左兩隻game
似係試張卡過唔過到數(US$1?)
如果RE7 同 8 只揀一隻買,應該揀邊隻好? 我無乜玩過RE系列
elden ring 反而加價
我係佢推出個時買係339
而家見佢479
8個劇情係接住7之後
有冇類似there is no game, 文字遊戲
呢D簡簡單單既解迷game?
英高的善意
一早話$339抵到爛
上次冬特有7拆又唔買
買完部野部ps5擺起到睇netflex
我個時見到一隻3A大作先339真係平
好多都要差唔到500
英高對玩家真係好有愛
依個問題好難答你

好似樓上咁講,一定要玩7代之後8代先有最大存在價值。一定推7代先(最好連DLC玩,DLC對人設補完有重大意義)。
但7代對新手好難,如果你無玩過系列作,入手七代可能打到無心機。做定心理準備,打EAZY MODE先。咁先唔會卡到棄GAME。

如果你想試系列為大前題,其實最易入口係3代(2020)。依隻偏向動作向多啲。地圖較簡易,唔會卡死你。同埋有ACT音樂,心理唔會太不適。

唔清楚你技術,我評下STEAM入面系列難度(首輪NORMAL)
最易
3代、REVELATION 2、REVELATION 、6代
5代、4代
0代、7代
1代、 2代
最難
覆錯咗第個,你睇返#639
The Darkside Detective
唔該晒師兄,好詳盡!決定買七玩下先
玩完3真係覺得2難好多,d子彈唔多夠,又有隻暴君追住
隻暴君其實唔難處理
但係個壓力好大
三代可以隨便殺人放火,又有DMC閃避
好彩$15X嗰陣買左啫
baba is you

撚咗成個鐘都整唔到game pass
試咗edge 開到cloud

咩@@u@@ 要隔格先paste都check咗
點都轉game mode 開就白mon

遲吓裝window 算
有排等,直接入
琴日買咗4070ti,上埋部機,但啲game買唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞