Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
承上

建議唔改好過改,玩pc game 最好背好xbox layout 同顏色。自己諗諗改定學。
再承上
我未試過依個,你自己試
用買垃圾驚既心態買左1 piece 3, 又幾好玩, 唔退錢了
左上角Steam>Settings>Controller>General Controller Settings>Use Nintendo Button Layout>唔剔
利申用Switch Pro,呢排玩Sonic較過一次,啲掣同game嘅教學完全相反,好滋擾
頁面左上設定自己較
或者用番switch pro掣
利申之前玩mhrsb將pro掣較完
而家用佢新果個switch配置玩mh會變左abxy對掉
剛剛買左隻狼
發覺3060TI 行高畫質都lag lag地
有無indie rougulike/lite好推介
睇吓有咩未有
求推介x2
已有dead cells, hades, slay the spire, loop hero, dont starve together
成日見到stellaris特價
但咁多dlc都唔知點入手
有無人有玩的講幾句

另外又有隻差唔多的terra invicta唔知買唔買好
Skul?
最抵玩係wallpaper engine
果間野正名叫DLC地獄社
見到citi skyline 特價想買
一睇d dlc 先知係dlc 地獄
唔買DLC都有排你玩
不時特價
或者等2代
Ender lilies
利申 未買
有無人裝佐AugmentedSteam後開願望清單滾下就卡死
Stellaris你買本體玩一兩日先
你覺得ok先再買DLC
動作類仲有Rogue Legacy 2
city build類最近都有一隻against the storm
呢排steam唔知乜事柒柒吓
日日都彈出嚟話16有個patch更新
monster train
brotato
Darkest dungeon
利申啱啱買未試
聽講好hardcore
依隻Eq要好高先玩得惦
D人會因為壓力大唔聽指揮
好多野你明明plan好晒但就偏偏衰係人性同運氣到而攪到崩盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞