Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
係咪因為係舊game
應該係
但都幾誇,14年出,16年一上Steam已經75% off,18年開90% off
DOS2 反而玩到後面會易D,開頭唔熟系統,無裝備技能有限反而係難玩D。
我心目中原罪2係神作,Pathfinder WOTR 唔係太鐘意個Crusade mode,同埋比較多bug,不過系統同故事一流。兩隻都玩上癮
岩岩起steam買左gta5
佢而家要我入啟動碼起邊度搵到呢個啟動碼
Bug既話你去玩返前作kingmaker會比較好因為已經de哂大部份bug
個製作商owlcat就係鍾意塞d唔好玩既野入去,唯有用百寶袋mod黎減低唔好玩既因素
Square Enix 啲GAME係咁跨。 Tomb raider同sleeping dogs 都係常規-90%

tomb raider 轉咗手都係咁
有冇cap圖?入到game玩到就唔使理佢
library right click 管理
the last spell 好似好好玩
遊戲庫(library>右CLICK該遊戲>管理(manage) > cd key

我用英文介面,唔知中文keyword係咪咁
仁王2個價咁硬
次次都係得6折
諗住出完臥龍會再平D
koei永遠咁硬
想問冇玩過RE 1 直接玩RE2 同3有冇問題
冇乜問題,睇下yt補完返d劇情就得
Re2同3都係好野黎
我諗緊買唔買7+8 package
7我知ps+有,但唔support gyro好難瞄準
而家用steam deck玩re2同3, 有gyro易瞄好多
反而我之前入左舊版456, 但操作真心搞唔掂refund左
我都買左d boss好多血
故事feel到幾好
re1交代咗之後10代既奸角

但如果你skip一代,你只要記住奸角個公司名就無問題。

1-4代之間,都無明顯劇情連續關係。78代就直接係上下集,建議一定要連玩。

你想玩邊集bio,就搵下可控主角係邊個,如果主角唔係同一個,基本上無明顯劇情連續性。

keyword:
Leon=2、4、6代
Chris =1、CV(已絕版)、5、6、7、8
jill=1、3、5(客串要角)、啓示
Ethan =7、8代
強列推薦78代。gameplay、故事都係系列頂級
有冇師兄買咗Contraband Police
搵個人學左傳送先就易玩又有趣得多
唔慣第一身會玩到頭暈
買左
係xgp玩左半個鐘 即刻比錢買左
好好玩 打鬥畫面好靚
打緊困難mode
想轉返中等
Re1個角度玩唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞