Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
識啲野呀 我都差唔多打爆
switch eshop間中會做下七折既
不過佢d特價冇路捉
XGP唔知幾時會落架
今次特價三十幾蚊就有 買嚟收藏抵喇
建議直接買

呢隻廿幾蚊係好值得收藏

我已經爆過幾次機

真心好撚高質,成隻GAME SMOOTH到爆
以新式crpg黎講幾好上手,當做入門比較易入口
Deluxe版同普通版有咩分別
細個玩ps2,gungrave 係童年回憶。一直想要接作,上年出咗,依家-55%
不過最初係壓倒性負評,又咁快半價,好驚失望

https://store.steampowered.com/
咪買左試玩下先囉,未玩夠兩個鐘可以退款
驚西咩
唔係驚舊錢,驚唔開心
Hi Fi Rush 好正, 係steam deck 玩好流暢
Get the story behind the game with the Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition, including:

Cosmetic skin for BD-1
Cosmetic skin for the Stinger Mantis
Digital art book
"Director's Cut" behind-the-scenes videos, featuring over 90 minutes of footage from the making of the game
等緊Above Snakes 好似幾唔錯
幾ok 有關卡任務,易上手
唔想起野都可以workshop 下載解決
玩咗幾關,嫌logistics麻煩,冇玩落去
未玩過call du 想問有邊幾集係必玩
點解Last Epoch咁耐都未有平
crpga既C即偽咩?
Crpg以前指電腦既rpg game,後黎電腦既rpg變得多數之後變為特指歐美式rpg
個個話原罪2係最易 , 我第一章都重玩左幾次仲要睇攻略先去到碼頭...

我係咪唔適合玩crpg
Comupter
對應TRPG嘅T(Tabletop) 即係通常講嘅D&D CoC(Call of Cthulhu)嗰類
不過唔係桌遊變做喺電腦 因為原本TRPG係由一個GM去引導故事 自由度極高 所以CRPG通常都會有類似嘅自由度
前面set錯價嘅pathfinder都係CRPG
原罪2第一章內容最豐富要睇攻略先得係唔出奇,而佢作為新手入門crpg係因為玩法夠直覺好似水導電水滅火咁可以邪道通關,佢呢隻係新式派既crpg同傳統crpg好唔同
如果你唔岩既可以去試pathfinder正義之怒,佢跟返傳統crpg數值比大細,選擇劇情都比較好
點解MURDERED: SOUL SUSPECT長期咁平?係咪好垃圾?
春特最大收穫係手痕DL咗sim4嚟玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞