Steam儲Game唔玩 #30 今年冇新年特賣,等春特

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
我係買deluxe版,所以之後有sale要平過350先好買
推介隻game

Thief Simulator

6月21號出第二集
精神時光屋嚟
每次特價我都會入嚟同大家真心推薦一隻xcom類型嘅戰略game
https://lih.kg/2595661
喺英國簽唔到卡買GAME........
香港信用卡同英國MONZOL 都唔得,係咪要STEAM轉區先買到? 或者用英國卡?
Debit card 都唔得? 你本身咩區?
你唔轉區用番香港卡應該都得架wor
我都無轉英國區
好似係香港卡對交易有可疑,我覆咗SMS。但似個SMS係人手睇,要香港OFFICE HOUR 我先再試。但好驚試爆咗被銀行LOCK
想要RESIDENT EVIL 4 個預購獎勵
諗緊買GMG 或fanatical會唔會太遲出KEY。又唔知STEAM版有無PRELOAD
你聽日英國時間早D起身再試wor
steam sales last day
港區。試咗香港Credit card、英國debit card。

港區credit card 係因為依幾日太多消費,銀行拒絕今次交易,sms問我有無授權。
我用ps4手制玩steam遊戲成日突然出問題
玩玩下右搖桿變咗控制mouse,start掣變咗轉畫面

有冇巴打知點搞
拖到最後1日先黎搞
等夏特啦
同埋如果你係移民
咁你用英國嘅卡
再用小號送錢比大號
數位禮物卡
不過大號要加左小號3日好友先
有到搵朋友GIFT
印像中,摸住PS4 中間塊PAD就會變MOUSE。你睇睇STEAM官方教學https://partner.steamgames.com/doc/features/steam_controller/getting_started_for_players?l=tchinese

我都幫你睇緊
我係右搖桿變mouse

steam本身可以用手掣控制mouse,我懷疑佢認唔到我打緊機,玩玩下變咗控制mouse mode
我意思係模住會令磨菇頭以MOUSE
最後都忍唔住正價買左last epoch見話正版出前都唔會有特價同睇YouTube 話佢由開始出慢慢加價
之前見佢冇連機冇買到
呢隻好玩... 偷野個時手到震埋
好鬼正 要比多啲巴打知道先得
有cs go唔洗俾錢免費有cs2
推介game都負皮
咁啱搵緊戰棋/戰略/回合制game,試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞