屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike
你地幾時開始無得屌

我大學識左女朋友後

佢有咩反應?
佢咁大個人都未結婚 會唔會好怨婦?

一講親佢以前條仔咪會
風濕有無好左

有咩科學根據
又係呢d垃圾你問我答

要開夠10尻幾個post先拎到基本資料

有心分享會唔會係咁
有無大概係咩樣
最重要既樣同身型都無人問樓主

佢keep得好好,好fit
睇佢背影似30幾歲人妻
而且佢比較白,睇落唔似中年女人膚色有泛黃,
特別佢隻腳,白到痴撚線,啲肉仲好好捏
睇佢個樣唔似咁老 ,經典輕熟婦
又係呢d垃圾你問我答

要開夠10尻幾個post先拎到基本資料

有心分享會唔會係咁

我覆你唔會hea覆咪得
我都未覆完人呀屌
有無唔開樣既圖

好似啲演員咁keep得咁好嘅水平囉
食家
無圖好難討論落去
有無唔開樣既圖

好似啲演員咁keep得咁好嘅水平囉

唔開樣,淨係影身材既相有無
巴打係得既
你地幾時開始無得屌

我大學識左女朋友後

佢有咩反應?

一講親佢以前條仔咪會

兩個問題黎
自從果次傾完心事之後佢開始有啲想借啲倚接近我,一開頭我都唔係好在意,以為佢想搵個人陪佢散散心,就成日同佢行街

直到有次同佢行街,佢噴香水,開始打扮,著裙露白腿,好識得打扮,將女人嘅成熟魅力發揮淋漓盡致,直到果次我真係先有沖動嘅感覺 ,果次起,佢開始捉住我手臂行路,但未去到拖手仔

出街食飯佢比人問過個仔咁大都仲keep得咁好
自從果次傾完心事之後佢開始有啲想借啲倚接近我,一開頭我都唔係好在意,以為佢想搵個人陪佢散散心,就成日同佢行街

直到有次同佢行街,佢噴香水,開始打扮,著裙露白腿,好識得打扮,將女人嘅成熟魅力發揮淋漓盡致,直到果次我真係先有沖動嘅感覺 ,果次起,佢開始捉住我手臂行路,但未去到拖手仔

佢好高?
你地幾時開始無得屌

我大學識左女朋友後

佢有咩反應?

一講親佢以前條仔咪會

兩個問題黎

咁我覺得唔似有
lm

佢好高?

17x
真係老閪都屌
你啲同學知唔知你煲老嘔
冇再聯絡?
用一個女藝人嚟形容下相似度
你啲同學知唔知你煲老嘔

唔知
但出街都幾驚比同學撞到
因為佢住果頭同學校幾近
真係老閪都屌

李綺虹呢d真係9衝
冇再聯絡?

Mola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞