屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike
點解屌得落同自己老母差吾多年齡嘅人?

因為佢個樣唔似咁老
我扯到咪得
有31人認真追哂所有post比正皮

我是留下正皮的

你的人品加10分
點解我會睇晒
利申:對三十歲以上冇興趣

真人真事特富感染力
事實真相無懈可擊
你幾高?
考到5佢有冇獎勵你
係咪靠科中文入U
點解我會睇晒

真人真事特富感染力
事實真相無懈可擊

有d 讀者一定係青頭仔 , 女人對你有感覺話之你大20小20都好著左就係著左。 女人係感性行先, d 白痴仔下下用理性諗女人點會溝到女食到女 🤦🤦🤦。 忘年戀你地唔係當時人識條鐵!

利申: 正評巴打
巴打點食倒
有個miss我好想食
而家應該36-38歲左右
樓主辛苦
Post好正,我有追同ff入面情節
咁講下係佢屋企住果排囉
Study leave果陣我呃屋企人話要去同學屋企過夜溫書,咁我屋企人一向都比我自出自入 ,冇問我咁多就扑錘成事。

去到佢屋企住,發覺佢好勤力做家務,汁到屋企好整齊零雜物,我不過對家務呢啲野幾反感 ,而且就黎dse要花多啲時間溫書,所以日頭嘅時間成日見到佢浪衫、抹地、汁檯掃我啲擦膠碎,比佢話過我成日撥啲擦膠碎落地要佢抹走 ,有次佢清完地下果啲想塞落我個口比我食

佢幫我補中文果時叫我做paper,如果達佢心目中嘅分數,就會整愛心甜品為我加油,佢教我都係坐我大脾睇住我教,我有時出古滑題題都扮唔識做引佢教我,佢又真係好出力咁解題 ,我份人認真思考會有個小動作,隻手會想搵啲野r下,例如捽卷或者捽頭髮 ,咁我梗係捽佢碟啦 ,有時伸手入佢件衫渣波或者摸佢對白靚腳,佢知我有呢啲小習慣又唔敢出聲打斷我諗野 ,一味係到忍,忍到個身不斷顫抖同好熱,果時天氣凍凍地又可以取暖 ,捽到佢下面出哂水成手都係叫佢聞,我會照直同佢講睇下你下面幾無用,然後佢會紅曬臉好緊張拖我入廁所篤住我洗手, 返去繼續做卷我都係左手撩西,右手渣筆,一路寫一路撩 ,聽到佢啲伸淫聲當提神 基本上成份卷佢題都有我提少少 次次做完有甜品食

唉屌佢煮啲野食唔講得小,好撚正 又識煮好多野

打完又無人睇好撚心淡
你幾高?
考到5佢有冇獎勵你
係咪靠科中文入U

實際數字唔答,大概嘅描述我之前有講過
巴打你是咪想係某u刮我出黎

仲有通識5左
點解我會睇晒

真人真事特富感染力
事實真相無懈可擊

有d 讀者一定係青頭仔 , 女人對你有感覺話之你大20小20都好著左就係著左。 女人係感性行先, d 白痴仔下下用理性諗女人點會溝到女食到女 🤦🤦🤦。 忘年戀你地唔係當時人識條鐵!

利申: 正評巴打

對青頭仔採取包容同改造
佢地理解唔到只能怪佢地境界太低
50歲阿婆同個學生講心事?

又一條盲犬入黎唔追po亂咁咬人
巴打點食倒
有個miss我好想食
而家應該36-38歲左右

機遇黎
追一次po先發問是良好美德

有得上就趁早上啦
不過人地有老公就唔好亂黎
唔想新聞見到你
樓主辛苦

知音人飲勝
樓主辛苦

知音人飲勝

其實你女朋友知道左,真係當講笑,之後無下文?
樓主遲啲會唔會扑埋70歲呀婆
皮已正

講真,我都食過三十尾miss,情節差唔多,不過我係5**,miss係人妻

果種痛快同征服感簡直非筆墨所能形容
教書果陣著得好大方事正
鐘意平底鞋
或者咁講
一般教畜裝會唔會易明啲
反正我未見過佢教書著黑絲
每年畢業典禮有啲老女人著黑絲唔知想勾引校長並邊個,佢都無

樓主算有良心, 大家屌過激情過當回憶。 我想問如果個Miss 大你14,15 年左右你會唔會考慮下人? 睇你唔似有性無愛。

再少多十年會考慮下
大我咁多會有好多問題出現
即係點叫啲親戚名都成覺得老
可以嘅話我都想早30年同佢拎結婚證呀

其實你同佢相差幾多年?超過廿年?
對我黎講廿年內都可以既,不過一定無可能比老豆老母知

可能你老豆會好羨慕你有咁既經歷
咁講下係佢屋企住果排囉
Study leave果陣我呃屋企人話要去同學屋企過夜溫書,咁我屋企人一向都比我自出自入 ,冇問我咁多就扑錘成事。

去到佢屋企住,發覺佢好勤力做家務,汁到屋企好整齊零雜物,我不過對家務呢啲野幾反感 ,而且就黎dse要花多啲時間溫書,所以日頭嘅時間成日見到佢浪衫、抹地、汁檯掃我啲擦膠碎,比佢話過我成日撥啲擦膠碎落地要佢抹走 ,有次佢清完地下果啲想塞落我個口比我食

佢幫我補中文果時叫我做paper,如果達佢心目中嘅分數,就會整愛心甜品為我加油,佢教我都係坐我大脾睇住我教,我有時出古滑題題都扮唔識做引佢教我,佢又真係好出力咁解題 ,我份人認真思考會有個小動作,隻手會想搵啲野r下,例如捽卷或者捽頭髮 ,咁我梗係捽佢碟啦 ,有時伸手入佢件衫渣波或者摸佢對白靚腳,佢知我有呢啲小習慣又唔敢出聲打斷我諗野 ,一味係到忍,忍到個身不斷顫抖同好熱,果時天氣凍凍地又可以取暖 ,捽到佢下面出哂水成手都係叫佢聞,我會照直同佢講睇下你下面幾無用,然後佢會紅曬臉好緊張拖我入廁所篤住我洗手, 返去繼續做卷我都係左手撩西,右手渣筆,一路寫一路撩 ,聽到佢啲伸淫聲當提神 基本上成份卷佢題都有我提少少 次次做完有甜品食

唉屌佢煮啲野食唔講得小,好撚正 又識煮好多野

打完又無人睇好撚心淡

SOR囉

除左褲未打完所以無覆
樓主辛苦

知音人飲勝

其實你女朋友知道左,真係當講笑,之後無下文?

同佢講完一次佢都唔係信到十足十
佢唔追究就得啦
樓主遲啲會唔會扑埋70歲呀婆

就你阿婆啦好未?
話知你阿婆80並90
我中出埋佢休起條褲果陣同佢講邊個孫仔咁不孝
皮已正

講真,我都食過三十尾miss,情節差唔多,不過我係5**,miss係人妻

恭喜巴打人生無遺憾
教書果陣著得好大方事正
鐘意平底鞋
或者咁講
一般教畜裝會唔會易明啲
反正我未見過佢教書著黑絲
每年畢業典禮有啲老女人著黑絲唔知想勾引校長並邊個,佢都無

樓主算有良心, 大家屌過激情過當回憶。 我想問如果個Miss 大你14,15 年左右你會唔會考慮下人? 睇你唔似有性無愛。

再少多十年會考慮下
大我咁多會有好多問題出現
即係點叫啲親戚名都成覺得老
可以嘅話我都想早30年同佢拎結婚證呀

其實你同佢相差幾多年?超過廿年?
對我黎講廿年內都可以既,不過一定無可能比老豆老母知

可能你老豆會好羨慕你有咁既經歷

仲有一堆連登小朋友
皮已正

more pls
皮已正

more pls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞