屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike
如果唔覺意搞大左miss個肚既話
你會唔會娶佢

呢個問題好難答
但我想知一個接近50歲有食避孕藥嘅女人懷孕機率有幾多

中左係咪會照娶先

一係咁,佢中左我再答你
想知樓主同老師發生關係前係咩status
同埋性經驗係點
唔答 驚自爆
見到有圖
正評了
大哥
想知樓主同老師發生關係前係咩status
同埋性經驗係點

佢後生時拍過一次,之後點就追post la
我中學冇拍過拖

我同佢都冇性經驗wor
我最多上網睇下女人點先高潮同埋睇av囉
唔答 驚自爆

下次咬人之前唔該mak大你隻狗眼
抑或你用屎眼睇野
大哥

請起吧老弟
正皮果24個人是咪認真追完post先再比
認真我信樓主
大姐姐先正
認真我信樓主
大姐姐先正

值得表揚

屌你比左你記出多張圖啦
其實幾高質 支持樓主
https://lihkg.com/thread/72802/page/1?ref=android

睇下咩叫屌miss啦

咁你想我點
其實幾高質 支持樓主

為數不多的眾醉獨醒

屌你比左你記出多張圖啦

屌其實我都爆左好多
毒L真恐怖,睇AV睇上腦,可以FF咁多故仔!

實關毒撚事啦
我淨係知毒撚好識葡萄人
個中女緊唔緊 佢平時有無出去飲酒

冇後生女咁緊
大佬40幾成50歲人啲肌肉點都有鬆弛啦
不過屌完另有一翻體驗

佢唔煙唔酒
個中女緊唔緊 佢平時有無出去飲酒

冇後生女咁緊
大佬40幾成50歲人啲肌肉點都有鬆弛啦
不過屌完另有一翻體驗

佢唔煙唔酒

紅酒會飲少少
如果唔覺意搞大左miss個肚既話
你會唔會娶佢

呢個問題好難答
但我想知一個接近50歲有食避孕藥嘅女人懷孕機率有幾多

我估女都唔想俾人知啦
大家有冇發覺次次呢d食老女人嘅post都會吹到條女又梁琤又羅霖咁
個樣稍為平民少少都冇人分享
問題係如果真係咁正
你諗下佢地擇偶piority會點?
成熟有錢->成熟冇錢->學生哥(仲要同工作地點)

就算真係冇有錢佬埋單,都會揀個成熟少少但窮既男人啦,條女咁好條件要搵呢種相信唔難掛?但都冇揀,而揀個冇經濟能力又育都未發完嘅學生哥??
女人最大心願就係嫁戶好人家,係五十之齡仲會晒時間同個明知冇結果嘅學生哥一齊?

有冇人知呢個叫咩體位
除左後入之外呢個姿勢都成日玩
佢比較鐘意有抱嘅體位,佢話覺得咁樣身體先叫被人寵愛,係對佢嘅魅力的認可黎
攬住佢對淫腳再chok到成隻狗咁隊到佢哎哂救命
佢條白腿棟係到再垂啲落黎岩岩好可以比我奶腳趾同腳板
沖完涼再加小小咸香味索到我好陶醉
奶到佢想縮想走但被我抱到實一實走唔到

每次同佢扑野除左屌閪果陣肉體麻醉之外,佢楚楚可憐帶點保守嘅樣都係種享受黎
有種想令人征服佢更多嘅感覺,好似著哂魔咁令我沈淪左一段時間
就係我瘋狂屌閪果排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞