屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike
你幾高?
考到5佢有冇獎勵你
係咪靠科中文入U

實際數字唔答,大概嘅描述我之前有講過
巴打你是咪想係某u刮我出黎

仲有通識5左

唔係 想知有幾高可以吸引到miss姐
有冇180或以上?
大家有冇發覺次次呢d食老女人嘅post都會吹到條女又梁琤又羅霖咁
個樣稍為平民少少都冇人分享
問題係如果真係咁正
你諗下佢地擇偶piority會點?
成熟有錢->成熟冇錢->學生哥(仲要同工作地點)

就算真係冇有錢佬埋單,都會揀個成熟少少但窮既男人啦,條女咁好條件要搵呢種相信唔難掛?但都冇揀,而揀個冇經濟能力又育都未發完嘅學生哥??
女人最大心願就係嫁戶好人家,係五十之齡仲會晒時間同個明知冇結果嘅學生哥一齊?

個女人擺明想食下後生仔活在當下啦
邊撚個諗到去談婚論嫁呀

大家都係玩玩下當多個sl/sp炸 諗咁多做咩鳩
你幾高?
考到5佢有冇獎勵你
係咪靠科中文入U

實際數字唔答,大概嘅描述我之前有講過
巴打你是咪想係某u刮我出黎

仲有通識5左

唔係 想知有幾高可以吸引到miss姐
有冇180或以上?

咁講下係佢屋企住果排囉
Study leave果陣我呃屋企人話要去同學屋企過夜溫書,咁我屋企人一向都比我自出自入 ,冇問我咁多就扑錘成事。

去到佢屋企住,發覺佢好勤力做家務,汁到屋企好整齊零雜物,我不過對家務呢啲野幾反感 ,而且就黎dse要花多啲時間溫書,所以日頭嘅時間成日見到佢浪衫、抹地、汁檯掃我啲擦膠碎,比佢話過我成日撥啲擦膠碎落地要佢抹走 ,有次佢清完地下果啲想塞落我個口比我食

佢幫我補中文果時叫我做paper,如果達佢心目中嘅分數,就會整愛心甜品為我加油,佢教我都係坐我大脾睇住我教,我有時出古滑題題都扮唔識做引佢教我,佢又真係好出力咁解題 ,我份人認真思考會有個小動作,隻手會想搵啲野r下,例如捽卷或者捽頭髮 ,咁我梗係捽佢碟啦 ,有時伸手入佢件衫渣波或者摸佢對白靚腳,佢知我有呢啲小習慣又唔敢出聲打斷我諗野 ,一味係到忍,忍到個身不斷顫抖同好熱,果時天氣凍凍地又可以取暖 ,捽到佢下面出哂水成手都係叫佢聞,我會照直同佢講睇下你下面幾無用,然後佢會紅曬臉好緊張拖我入廁所篤住我洗手, 返去繼續做卷我都係左手撩西,右手渣筆,一路寫一路撩 ,聽到佢啲伸淫聲當提神 基本上成份卷佢題都有我提少少 次次做完有甜品食

唉屌佢煮啲野食唔講得小,好撚正 又識煮好多野

哇我屌呀
睇到我好撚沸騰
屌啦星點解會有咁神奇既遭遇
咁講下係佢屋企住果排囉
Study leave果陣我呃屋企人話要去同學屋企過夜溫書,咁我屋企人一向都比我自出自入 ,冇問我咁多就扑錘成事。

去到佢屋企住,發覺佢好勤力做家務,汁到屋企好整齊零雜物,我不過對家務呢啲野幾反感 ,而且就黎dse要花多啲時間溫書,所以日頭嘅時間成日見到佢浪衫、抹地、汁檯掃我啲擦膠碎,比佢話過我成日撥啲擦膠碎落地要佢抹走 ,有次佢清完地下果啲想塞落我個口比我食

佢幫我補中文果時叫我做paper,如果達佢心目中嘅分數,就會整愛心甜品為我加油,佢教我都係坐我大脾睇住我教,我有時出古滑題題都扮唔識做引佢教我,佢又真係好出力咁解題 ,我份人認真思考會有個小動作,隻手會想搵啲野r下,例如捽卷或者捽頭髮 ,咁我梗係捽佢碟啦 ,有時伸手入佢件衫渣波或者摸佢對白靚腳,佢知我有呢啲小習慣又唔敢出聲打斷我諗野 ,一味係到忍,忍到個身不斷顫抖同好熱,果時天氣凍凍地又可以取暖 ,捽到佢下面出哂水成手都係叫佢聞,我會照直同佢講睇下你下面幾無用,然後佢會紅曬臉好緊張拖我入廁所篤住我洗手, 返去繼續做卷我都係左手撩西,右手渣筆,一路寫一路撩 ,聽到佢啲伸淫聲當提神 基本上成份卷佢題都有我提少少 次次做完有甜品食

哇我屌呀
睇到我好撚沸騰

全港又唔係得我一個係咁
應該有唔少類似嘅野
標準程序:block、負皮、走

咁講下係佢屋企住果排囉

哇我屌呀
睇到我好撚沸騰

全港又唔係得我一個係咁
應該有唔少類似嘅野

好少聽到依啲
支持繼續出文
仲有無圖
正皮已比
巴打真識食
追哂已正評
繼續講多d平時相處好sweet既地方
呢d經歷真係唔係人人有
咁講下係佢屋企住果排囉

打完又無人睇好撚心淡

不如出個位故啦 由開始有野講到高潮位
咁講下係佢屋企住果排囉

打完又無人睇好撚心淡

最多你改左啲可能起到底既位
仲有無圖
正皮已比
巴打真識食

一張已經夠收哂你地皮
無必要再放
追哂已正評
繼續講多d平時相處好sweet既地方
呢d經歷真係唔係人人有

遲下會再講
咁講下係佢屋企住果排囉

打完又無人睇好撚心淡

咁我是咪要開係講故台
無錯,屌青春少艾係好正。但你地憑咩覺得屌中女會唔正? 你地見都未見過個miss, 就話樓主作故仔?
屌你老尾,拎自己個老母去代入做女主角個角色係人都會鳩縮啦。 你估個個四五十歲中女都係好似老母咁既樣咩

年青人,眼界闊啲啦。信就繼續追post,唔信就上一頁啦。無謂喺到嘈啦
有巴打建議我寫一篇故出黎
咁我就盡力試下啦
我中文好屎,屌細力D

開學-初見

我相信絕大部分讀過中六嘅香港九十後,中六呢年,一定好撚HEA。
晚晚打機打通霄,冇一、兩點都唔訓教,唔到最後果一分鐘都唔出門口返學,我覺得,呢D先係叫人生。
咪撚同我講要為咩DSE搏殺、搏盡無悔嘅廢話,如果你真係咁認真讀死書,Sorry,你放棄左人生最玩得嘅其中一年,我仲見過有D柒頭日日溫書到最後DSE拎個十幾分唔上唔落,真係唔知咸並唔咸好,要玩到癲咩都試下仲比你入到大學先叫嬴家。
而我中六呢年,好試唔試,試過上埋50都黎緊嘅Miss........
=====================================================
九月開學,我由中五嘅F.5仔升到F.6老牛。
對我黎講,返學嘅意義只係為左放學,再無其他
今日我如常咁搭巴士返學
屌,點知一落車就落老撚咁大嘅雨
我側手想抆把啫出黎但摸左個空,心諗你唔係咁玩鳩我下話
望下隻錶仲有3分鐘就打鐘
已經無時間被我慢慢磨
柒都要dup住雨咁跑翻去學校
好在我跑步校隊黎,一支箭係咁沖刺實趕到
路上見到唔少人咩住舊石頭咁重嘅書包嘅傻閪書蟲
體能差,跑又唔係快過人,負重又高,戴住對成千度嘅眼鏡俾雨滴濕哂同盲嘅無分別
讀咁多書都係冇用,低分低能黎真係屌都廢是,你班ON9仔等聽遲到tick名記缺點啦
其實好似我咁咩個細蛋糕盒咁大嘅袋仔,入面放個筆袋咪得囉,裝書?讀壞腦呀你,返去問隔離班借啦柒頭。
一個...兩個...三個...
原本跑係我前面嘅同學一個個被我甩左係後面
我每次高速掠過佢地嘅時候,都感受到佢地又愛又恨嘅目光。
愈接近到學校門口,離打鐘嘅時間亦逐秒迫近。
哨左眼隻錶,我冷笑左下,因為我知道我都係岩岩好趕到。
跑係我後面嘅同學似乎知道自己趕唔切,一陣陣絕望嘅氣息我用背脊duck住佢地都feel到。
前面,就係前面!
我徹底解放身體腳下嘅潛能,以更快嘅速度直線沖刺,呢一刻我用保特附體黎形容都唔過份

叮!踏!
我隻腳一叉落去門口條用黎區分人遲到嘅黃線,鐘聲同時響起,校例規定過左條黃線就唔算遲到,呢d咁撚ON9嘅野唔洗問都知道係訓導處搞,只要你唔係特別黑人憎,就算你岩岩好踩到條黃線,當值嘅prefect同老師都唔會刻意留難你。

「呀同學,不如你抹下個頭啦,濕哂啦」,係一把女仔聲黎,幾悅耳,聽落令人好舒服。不過好似冇咩點聽過,應該未教過我。
「唔該miss。」我應左一句,見到一條白過牛奶嘅手遞左張紙巾比我,但我冇留意佢咩樣,拎左張紙巾就走去操場集合。
有巴打建議我寫一篇故出黎
咁我就盡力試下啦
我中文好屎,屌細力D

開學-初見

我相信絕大部分讀過中六嘅香港九十後,中六呢年,一定好撚HEA。
晚晚打機打通霄,冇一、兩點都唔訓教,唔到最後果一分鐘都唔出門口返學,我覺得,呢D先係叫人生。
咪撚同我講要為咩DSE搏殺、搏盡無悔嘅廢話,如果你真係咁認真讀死書,Sorry,你放棄左人生最玩得嘅其中一年,我仲見過有D柒頭日日溫書到最後DSE拎個十幾分唔上唔落,真係唔知咸並唔咸好,要玩到癲咩都試下仲比你入到大學先叫嬴家。
而我中六呢年,好試唔試,試過上埋50都黎緊嘅Miss........
=====================================================
九月開學,我由中五嘅F.5仔升到F.6老牛。
對我黎講,返學嘅意義只係為左放學,再無其他
今日我如常咁搭巴士返學
屌,點知一落車就落老撚咁大嘅雨
我側手想抆把啫出黎但摸左個空,心諗你唔係咁玩鳩我下話
望下隻錶仲有3分鐘就打鐘
已經無時間被我慢慢磨
柒都要dup住雨咁跑翻去學校
好在我跑步校隊黎,一支箭係咁沖刺實趕到
路上見到唔少人咩住舊石頭咁重嘅書包嘅傻閪書蟲
體能差,跑又唔係快過人,負重又高,戴住對成千度嘅眼鏡俾雨滴濕哂同盲嘅無分別
讀咁多書都係冇用,低分低能黎真係屌都廢是,你班ON9仔等聽遲到tick名記缺點啦
其實好似我咁咩個細蛋糕盒咁大嘅袋仔,入面放個筆袋咪得囉,裝書?讀壞腦呀你,返去問隔離班借啦柒頭。
一個...兩個...三個...
原本跑係我前面嘅同學一個個被我甩左係後面
我每次高速掠過佢地嘅時候,都感受到佢地又愛又恨嘅目光。
愈接近到學校門口,離打鐘嘅時間亦逐秒迫近。
哨左眼隻錶,我冷笑左下,因為我知道我都係岩岩好趕到。
跑係我後面嘅同學似乎知道自己趕唔切,一陣陣絕望嘅氣息我用背脊duck住佢地都feel到。
前面,就係前面!
我徹底解放身體腳下嘅潛能,以更快嘅速度直線沖刺,呢一刻我用保特附體黎形容都唔過份

叮!踏!
我隻腳一叉落去門口條用黎區分人遲到嘅黃線,鐘聲同時響起,校例規定過左條黃線就唔算遲到,呢d咁撚ON9嘅野唔洗問都知道係訓導處搞,只要你唔係特別黑人憎,就算你岩岩好踩到條黃線,當值嘅prefect同老師都唔會刻意留難你。

「呀同學,不如你抹下個頭啦,濕哂啦」,係一把女仔聲黎,幾悅耳,聽落令人好舒服。不過好似冇咩點聽過,應該未教過我。
「唔該miss。」我應左一句,見到一條白過牛奶嘅手遞左張紙巾比我,但我冇留意佢咩樣,拎左張紙巾就走去操場集合。

咁熱血似乎唔岩你地胃口
加速快快快
支持,繼續
其實我建議開新post出
真心提議你個故應該另外出
收視率會高好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞