屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike
幾歳 樓主

你講個miss並係我

讀緊大學

問你幾歲啊屌你老母
問非所答

答非所問呀on9
4字詞唔識仲屌得咁大聲
唔驚俾人笑咩
大家有冇發覺次次呢d食老女人嘅post都會吹到條女又梁琤又羅霖咁
個樣稍為平民少少都冇人分享
問題係如果真係咁正
你諗下佢地擇偶piority會點?
成熟有錢->成熟冇錢->學生哥(仲要同工作地點)

就算真係冇有錢佬埋單,都會揀個成熟少少但窮既男人啦,條女咁好條件要搵呢種相信唔難掛?但都冇揀,而揀個冇經濟能力又育都未發完嘅學生哥??
女人最大心願就係嫁戶好人家,係五十之齡仲會晒時間同個明知冇結果嘅學生哥一齊?

我一開頭咪話冇諗住屌閪囉
睇翻成件事都唔關錢嘅問題
你又知人地嘅好人家跟你諗嘅一樣嘅呀神仙
幾歳 樓主

你講個miss並係我

讀緊大學

問你幾歲啊屌你老母
問非所答

答非所問呀on9
4字詞唔識仲屌得咁大聲
唔驚俾人笑咩

屌你唔講我真係留意唔到
係咪又鬆又冇feel

緊到塞唔到先慘囉
鬆鬆地又多水
出出入入
果種流暢感冇野取代到

miss 好diu 啲定係女友好diu 啲?
唔好答各有各好/睇我鐘意xxx

miss 有無話好掛住您,想您得閒再陪下佢?

未追晒post , 如果已經答左唔使答
毒L真恐怖,睇AV睇上腦,可以FF咁多故仔!

實關毒撚事啦
我淨係知毒撚好識葡萄人

屌你老尾屌個五十歲既阿婆都話有人葡萄,真係on鳩。樓主不如去老人院幫阿婆撲火啦!屌隻老西都要出黎吹奏。講咁耐一張圖都無,擺埋曬d J圖,你不如索性話你屌過羅琳好過。

你知自己on9就得啦柒頭
用尿照下你個樣葡撚葡萄到滴哂油
比我講中point係到起撚哂鋼
都話左,你信就信,唔信就負皮上一頁
咪撚成個人鳩鳩下走住黎屌,輸打贏要啦,好嗎弟弟?

有冇人知呢個叫咩體位
除左後入之外呢個姿勢都成日玩
佢比較鐘意有抱嘅體位,佢話覺得咁樣身體先叫被人寵愛,係對佢嘅魅力的認可黎
攬住佢對淫腳再chok到成隻狗咁隊到佢哎哂救命
佢條白腿棟係到再垂啲落黎岩岩好可以比我奶腳趾同腳板
沖完涼再加小小咸香味索到我好陶醉
奶到佢想縮想走但被我抱到實一實走唔到

每次同佢扑野除左屌閪果陣肉體麻醉之外,佢楚楚可憐帶點保守嘅樣都係種享受黎
有種想令人征服佢更多嘅感覺,好似著哂魔咁令我沈淪左一段時間
就係我瘋狂屌閪果排

屌你啲形容真係完全令人代入左你個角色再正撚到
係咪又鬆又冇feel

緊到塞唔到先慘囉
鬆鬆地又多水
出出入入
果種流暢感冇野取代到

miss 好diu 啲定係女友好diu 啲?
唔好答各有各好/睇我鐘意xxx

miss 有無話好掛住您,想您得閒再陪下佢?

未追晒post , 如果已經答左唔使答

啫係咁
Miss嘅感覺同條女嘅感覺係2回事
佢地比到嘅歡樂都唔一樣
好似iphone跟andriod咁 ,操作上唔同,但你又唔可以話iphone嘅操作好過andriod,反之亦然
不過你問主觀感受嘅話
我會答miss好屌啲
因為係第一次,感覺好唔同,已經係依家條女搵唔翻
係情感方面都好唔同,同miss扑野感受好迷離、迷茫,但又有種令人麻煩嘅亢奮,心入面好似有把聲話咁做唔岩,「佢係你miss黎架」諸如此類,但個腦偏偏想我去窺探更多秘密,好想打破呢啲規範,激起一啲人類好原始嘅獸慾
之前都有講過大概係點
種感覺好令人上哂癮

和平散後再無聯絡 ,有段時間都想r佢,但我好努力唔比自己咁做,唔想再令自己好似上哂毒癮咁,識埋女朋友後心態改變好多 ,就算miss想搵我我都唔想理佢
可能你地會話再見亦是朋友,但係床都上埋嘅朋友一齊見面個畫面已經想像到好尷尬

有冇人知呢個叫咩體位
佢比較鐘意有抱嘅體位,佢話覺得咁樣身體先叫被人寵愛,係對佢嘅魅力的認可黎

每次同佢扑野除左屌閪果陣肉體麻醉之外,佢楚楚可憐帶點保守嘅樣都係種享受黎
就係我瘋狂屌閪果排

真實事件

有冇人知呢個叫咩體位

就係我瘋狂屌閪果排

真實事件

究竟叫咩體位

有冇人知呢個叫咩體位

就係我瘋狂屌閪果排

真實事件

冇話唔真實
而係好撚正
食個早餐,中場休息一陣
miss wong 係幾正

你紅磡讀書?

你紅磡讀書?

實關毒撚事啦
我淨係知毒撚好識葡萄人

屌你老尾屌個五十歲既阿婆都話有人葡萄,真係on鳩。樓主不如去老人院幫阿婆撲火啦!屌隻老西都要出黎吹奏。講咁耐一張圖都無,擺埋曬d J圖,你不如索性話你屌過羅琳好過。

哈哈,我葡萄你屌老西?有料既,整張圖出黎先講故啦,無料扮四條,不如你影你老母當係個Miss算收貨啦!on鳩仔!無圖就出賣自己老母啦!

不如講返你屌女上司單野啦

你紅磡讀書?

圖呢

想開我拖?

你紅磡讀書?

miss chan 係幾正

你北角讀書?

你紅磡讀書?

你北角讀書?

miss ng係幾正

你沙田讀書?

你紅磡讀書?

你北角讀書?

miss ng係幾正

你沙田讀書?

on9 當有趣
睇晒post 未

實關毒撚事啦
我淨係知毒撚好識葡萄人

哈哈,我葡萄你屌老西?有料既,整張圖出黎先講故啦,無料扮四條,不如你影你老母當係個Miss算收貨啦!on鳩仔!無圖就出賣自己老母啦!

100步笑0步
你唔撚信咪走囉,係我無你想要果啲圖啫,你講到咁無非咪都想屌我老母,我比撚你屌啦死毒撚,講到最後咪又想搞我老母,話你葡萄真係冇撚講錯,快啲過黎屌完定落黎唔好發哂春咁咬人
大家有冇發覺次次呢d食老女人嘅post都會吹到條女又梁琤又羅霖咁
個樣稍為平民少少都冇人分享
問題係如果真係咁正
你諗下佢地擇偶piority會點?
成熟有錢->成熟冇錢->學生哥(仲要同工作地點)

就算真係冇有錢佬埋單,都會揀個成熟少少但窮既男人啦,條女咁好條件要搵呢種相信唔難掛?但都冇揀,而揀個冇經濟能力又育都未發完嘅學生哥??
女人最大心願就係嫁戶好人家,係五十之齡仲會晒時間同個明知冇結果嘅學生哥一齊?

我一開頭咪話冇諗住屌閪囉
睇翻成件事都唔關錢嘅問題
你又知人地嘅好人家跟你諗嘅一樣嘅呀神仙

你話我真心又好乜都好
老老實實搵明星比都係概念黎啫
但事實係平時出街偶然都會見到d中女keep 得唔錯,皮膚身型都幾好
不過d連登仔廿五歲都嫌老邊睇得上眼

同埋果個年代讀咁多書做老師應該都係乖乖女黎
可能會較宅,加上教書圈子好細,的確有可能搵唔到另一半

不過老姑婆得黎又keep得好真係萬中無一,通常無嫁都放棄治療

留意佢嘅經歷都係重點
不過佢間姑婆屋好撚豪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞