屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike
同miss嘅日常生活相處仲正過扑野囉其實
打扑野又要形容個場面好燒腦汁

瘋狂扑野個幾日
你地食d咩
有無落過街

懶得落街
有排好少出日日係屋企
佢煮野食咪得囉
之前咪講過佢整牛扒好正
放新年假晚晚上佢屋企屌到天昏地暗
幾百億精兵沖上前列線
食完野,屌閪,休息,三個循環不斷loop
屌完訓到自然醒,然後佢已經整好早餐好幸福
有個屌得又煮得嘅女人就算曾經擁有已經冇哂遺憾
係屋企佢成日坐我大脾,我鐘意佢打側坐,一對長腳打橫擺任摸,加上呢個坐姿撩佢西會易啲,撩到興起對腳不安份咁磨sofa,撩到想用對震緊嘅腳夾實我手指作無意義反抗好可愛

食飯都係要坐大脾,好鬼癡身 ,啲大脾肉水琳琳壓落黎,又好似啫喱咁好捏,成日搞到我下面硬到成碌塔咁想硬生掙爆條底褲, 睇電視會手多多摷我碌鳩 ,我就就直接伸手入佢下面撩到佢求我唔好搞為止(佢係屋企有時唔會著底褲,笠件睡袍就算)
仲有好多生活趣事
睇左一半覺得幾好
但我頂盡三十路
四十路真係頂唔緊

擺低正皮支持樓主啦
你身邊除左女朋友仲有邊個知
佢地有咩反應
Btw你女朋友有無介意過

冇啦
得你地
佢聽完咪覺得難以置信
半信半疑咁囉

咁不如你又講一兩件事啦
我地旁人有時唔知點問自然問d最冇內涵既

btw我反而想知咩情況有第一次親密接觸
追完post你地應該係摷完一段日子先啪喎
之前互摷個d係點開始

大概係拖手臂果段時間後啲

瘋狂扑野個幾日
你地食d咩
有無落過街

懶得落街
有排好少出日日係屋企
佢煮野食咪得囉
之前咪講過佢整牛扒好正
放新年假晚晚上佢屋企屌到天昏地暗
幾百億精兵沖上前列線
食完野,屌閪,休息,三個循環不斷loop
屌完訓到自然醒,然後佢已經整好早餐好幸福
有個屌得又煮得嘅女人就算曾經擁有已經冇哂遺憾
係屋企佢成日坐我大脾,我鐘意佢打側坐,一對長腳打橫擺任摸,加上呢個坐姿撩佢西會易啲,撩到興起對腳不安份咁磨sofa,撩到想用對震緊嘅腳夾實我手指作無意義反抗好可愛

食飯都係要坐大脾,好鬼癡身 ,啲大脾肉水琳琳壓落黎,又好似啫喱咁好捏,成日搞到我下面硬到成碌塔咁想硬生掙爆條底褲, 睇電視會手多多摷我碌鳩 ,我就就直接伸手入佢下面撩到佢求我唔好搞為止(佢係屋企有時唔會著底褲,笠件睡袍就算)
仲有好多生活趣事

已射
求繼續分享
睇左一半覺得幾好
但我頂盡三十路
四十路真係頂唔緊

擺低正皮支持樓主啦

正皮左啦
有冇試過吞精?

有,口爆佢果次
我呃佢話精呢樣野好似臭豆腐咁,聞落去好似好臭,但食落去好香口

佢有啲遲疑咁諗左幾秒選擇吞
吞完臉都黑埋話今晚唔煮我飯

講下姐 佢邊捨得 氹佢幾句無事
教書果陣著得好大方事正
鐘意平底鞋
或者咁講
一般教畜裝會唔會易明啲
反正我未見過佢教書著黑絲
每年畢業典禮有啲老女人著黑絲唔知想勾引校長並邊個,佢都無

樓主算有良心, 大家屌過激情過當回憶。 我想問如果個Miss 大你14,15 年左右你會唔會考慮下人? 睇你唔似有性無愛。

再少多十年會考慮下
大我咁多會有好多問題出現
即係點叫啲親戚名都成覺得老
可以嘅話我都想早30年同佢拎結婚證呀

如果你係外國人, 可能你會好似法國總統咁人妻老師都照追做老婆。 係生活上同性生活上夾係好難得樓主經歷值得d 毒撚借鏡姊姊都有好野。 後生有後生好, 年紀有返咁上下風韻猶存正到爆!

可惜呢到是香港啦清
華人社會啲垃圾觀念很重
係咪又鬆又冇feel

緊到塞唔到先慘囉
鬆鬆地又多水
出出入入
果種流暢感冇野取代到

miss 好diu 啲定係女友好diu 啲?
唔好答各有各好/睇我鐘意xxx

miss 有無話好掛住您,想您得閒再陪下佢?

未追晒post , 如果已經答左唔使答

啫係咁
Miss嘅感覺同條女嘅感覺係2回事
佢地比到嘅歡樂都唔一樣
好似iphone跟andriod咁 ,操作上唔同,但你又唔可以話iphone嘅操作好過andriod,反之亦然
不過你問主觀感受嘅話
我會答miss好屌啲
因為係第一次,感覺好唔同,已經係依家條女搵唔翻
係情感方面都好唔同,同miss扑野感受好迷離、迷茫,但又有種令人麻煩嘅亢奮,心入面好似有把聲話咁做唔岩,「佢係你miss黎架」諸如此類,但個腦偏偏想我去窺探更多秘密,好想打破呢啲規範,激起一啲人類好原始嘅獸慾
之前都有講過大概係點
種感覺好令人上哂癮

和平散後再無聯絡 ,有段時間都想r佢,但我好努力唔比自己咁做,唔想再令自己好似上哂毒癮咁,識埋女朋友後心態改變好多 ,就算miss想搵我我都唔想理佢
可能你地會話再見亦是朋友,但係床都上埋嘅朋友一齊見面個畫面已經想像到好尷尬

miss 肯定好sad難得搵到個人寄託下感情但咁短暫
你地由拍拖頭散持續幾耐?

學期頭一齊補課
真係要講到拍拖咁就聖誕左右
正式散就入大學無耐
教書果陣著得好大方事正
鐘意平底鞋
或者咁講
一般教畜裝會唔會易明啲
反正我未見過佢教書著黑絲
每年畢業典禮有啲老女人著黑絲唔知想勾引校長並邊個,佢都無

樓主算有良心, 大家屌過激情過當回憶。 我想問如果個Miss 大你14,15 年左右你會唔會考慮下人? 睇你唔似有性無愛。

再少多十年會考慮下
大我咁多會有好多問題出現
即係點叫啲親戚名都成覺得老
可以嘅話我都想早30年同佢拎結婚證呀

其實你同佢相差幾多年?超過廿年?
對我黎講廿年內都可以既,不過一定無可能比老豆老母知

真係差唔多到30
做得我老母啦
所以我咪覺得根本無可能行落去就散
佢都明白事理
覺得都係FF多

屌完一個又一個
你負皮上一頁走啦

你可以懷疑係假
我都可以當係真
你又唔係打個個 你判斷到?
問咩幾大 任何可能性都有可能 懶撚醒
紅磡邊到黎 呢個好問題黎
你咁多假設就咪撚睇啦
on 撚9

真心膠 柒左就柒左啦
真係當正自己係連登偵探
小小料都可以起人底

問下都話起人底
你咩事。。。
我問你有無病
你又當我係連登醫生呀?

咁你問樓主乜柒紅磡讀書呀
做完又唔認

...... 怕左你
咪答左你囉
問下都唔得呀?
又要再講多幾次
問下都唔得呀
問下都唔得呀
問下都唔得呀
又唔係問你

一開始咪話你9up
咪陪你9up囉

... 有些好奇 點分9 up 同唔9up

我咁講既原因係樓主既形容
加埋佢地既姓別 全部都好吻合我印象中
認識既一位中文老師

而你地講既就係你地所謂既9 up
你邊度睇到我9 up

好明顯我講既句子係有 一些帶套路既問法
如果你覺得係9 up 咁我都無咩好講啦
除左我澄明番唔係9 up 之外

唔那係咁刺激呀巴打
覺得都係FF多

屌完一個又一個
你負皮上一頁走啦

真心一問 點解個老師會揀你同一齊扑
成班都戇撚鳩
識食一定係食呢d,四十幾歲狼虎之年
樓主個miss仲要咁正 比我一定日日瘋狂做愛做到入icu
成班都戇撚鳩

咁點解唔搵個1x 2x
仲好屌啦
屌40+ 應該貪佢經驗好
覺得都係FF多

屌完一個又一個
你負皮上一頁走啦

真心一問 點解個老師會揀你同一齊扑

追post搵答案呀啦你
講到口都臭埋
成班都戇撚鳩

有巴打明我講咩就得
成班都戇撚鳩

咁點解唔搵個1x 2x
仲好屌啦

我睇你一啲屌閪經驗都冇
上連登問過老母批准未
成班都戇撚鳩

咁點解唔搵個1x 2x
仲好屌啦

我睇你一啲屌閪經驗都冇
上連登問過老母批准未

真係未屌過女
成班都戇撚鳩

咁點解唔搵個1x 2x
仲好屌啦

我睇你一啲屌閪經驗都冇
上連登問過老母批准未

真係未屌過女

咁就低調過主啦
之前評gay會巴打問我身材未答
我比miss高三份一個頭
有幾舊肌肉咁囉

Miss唔同一般中坑老婦,佢都自己有錢養埋我都仲綽綽有餘啦
屋企應該唔化妝...點屌得落
毒L真恐怖,睇AV睇上腦,可以FF咁多故仔!

實關毒撚事啦
我淨係知毒撚好識葡萄人

屌你老尾屌個五十歲既阿婆都話有人葡萄,真係on鳩。樓主不如去老人院幫阿婆撲火啦!屌隻老西都要出黎吹奏。講咁耐一張圖都無,擺埋曬d J圖,你不如索性話你屌過羅琳好過。

你知自己on9就得啦柒頭
用尿照下你個樣葡撚葡萄到滴哂油
比我講中point係到起撚哂鋼
都話左,你信就信,唔信就負皮上一頁
咪撚成個人鳩鳩下走住黎屌,輸打贏要啦,好嗎弟弟?

哈哈,我葡萄你屌老西?有料既,整張圖出黎先講故啦,無料扮四條,不如你影你老母當係個Miss算收貨啦!on鳩仔!無圖就出賣自己老母啦!

100步笑0步
你唔撚信咪走囉,係我無你想要果啲圖啫,你講到咁無非咪都想屌我老母,我比撚你屌啦死毒撚,講到最後咪又想搞我老母,話你葡萄真係冇撚講錯,快啲過黎屌完定落黎唔好發哂春咁咬人

on鳩,心虛啊?打咁大段野!你老母做雞都無生意啦,叫我屌?on鳩

呀呢條撚樣真係屌到屎眼爛埋都唔肯走
你條柒頭諗唔到野駁都可以葡萄
喊生喊死要我賣伯母
好啦,到我比你入又縮沙唔要
正一輸波瀨地硬嘅賤種
繼續做條狗比我撚住黎屌就岩啦
屋企應該唔化妝...點屌得落

小case,佢皮膚夠白呢點已經好j
佢個樣再套落佢年齡好有妖豔般嘅違和感
玩腳都可以玩成晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞