屌過中學女miss,你問我答

654 回覆
88 Like 374 Dislike

實關毒撚事啦
我淨係知毒撚好識葡萄人

屌你老尾屌個五十歲既阿婆都話有人葡萄,真係on鳩。樓主不如去老人院幫阿婆撲火啦!屌隻老西都要出黎吹奏。講咁耐一張圖都無,擺埋曬d J圖,你不如索性話你屌過羅琳好過。

你知自己on9就得啦柒頭
用尿照下你個樣葡撚葡萄到滴哂油
比我講中point係到起撚哂鋼
都話左,你信就信,唔信就負皮上一頁
咪撚成個人鳩鳩下走住黎屌,輸打贏要啦,好嗎弟弟?

哈哈,我葡萄你屌老西?有料既,整張圖出黎先講故啦,無料扮四條,不如你影你老母當係個Miss算收貨啦!on鳩仔!無圖就出賣自己老母啦!

100步笑0步
你唔撚信咪走囉,係我無你想要果啲圖啫,你講到咁無非咪都想屌我老母,我比撚你屌啦死毒撚,講到最後咪又想搞我老母,話你葡萄真係冇撚講錯,快啲過黎屌完定落黎唔好發哂春咁咬人

on鳩,心虛啊?打咁大段野!你老母做雞都無生意啦,叫我屌?on鳩

呀呢條撚樣真係屌到屎眼爛埋都唔肯走
你條柒頭諗唔到野駁都可以葡萄
喊生喊死要我賣伯母
好啦,到我比你入又縮沙唔要
正一輸波瀨地硬嘅賤種
繼續做條狗比我撚住黎屌就岩啦

都市夜歸人做咩唔敢係到駁我
駁唔到就想叉開另一個topic黎屌呀
Thx以上各位巴打
我地講故台見
原來又係FF 台黎, 樓主ON 99
原來又係FF 台黎, 樓主ON 99

爬都唔撚爬文就話人on9
你轆翻上面睇你都算被我屌得小
傳送門

中六果年,屌左個miss
https://lihkg.com/thread/329694/page/1?ref=web
其實我覺得根本唔關個樣事 重點係佢係你老師 只要樣唔係太差 果種征服感都係不得了
其實我覺得根本唔關個樣事 重點係佢係你老師 只要樣唔係太差 果種征服感都係不得了

我地係樓上個新post再討論啦巴打
使唔使係咁講miss就快50歲
咁講下係佢屋企住果排囉
Study leave果陣我呃屋企人話要去同學屋企過夜溫書,咁我屋企人一向都比我自出自入 ,冇問我咁多就扑錘成事。

去到佢屋企住,發覺佢好勤力做家務,汁到屋企好整齊零雜物,我不過對家務呢啲野幾反感 ,而且就黎dse要花多啲時間溫書,所以日頭嘅時間成日見到佢浪衫、抹地、汁檯掃我啲擦膠碎,比佢話過我成日撥啲擦膠碎落地要佢抹走 ,有次佢清完地下果啲想塞落我個口比我食

佢幫我補中文果時叫我做paper,如果達佢心目中嘅分數,就會整愛心甜品為我加油,佢教我都係坐我大脾睇住我教,我有時出古滑題題都扮唔識做引佢教我,佢又真係好出力咁解題 ,我份人認真思考會有個小動作,隻手會想搵啲野r下,例如捽卷或者捽頭髮 ,咁我梗係捽佢碟啦 ,有時伸手入佢件衫渣波或者摸佢對白靚腳,佢知我有呢啲小習慣又唔敢出聲打斷我諗野 ,一味係到忍,忍到個身不斷顫抖同好熱,果時天氣凍凍地又可以取暖 ,捽到佢下面出哂水成手都係叫佢聞,我會照直同佢講睇下你下面幾無用,然後佢會紅曬臉好緊張拖我入廁所篤住我洗手, 返去繼續做卷我都係左手撩西,右手渣筆,一路寫一路撩 ,聽到佢啲伸淫聲當提神 基本上成份卷佢題都有我提少少 次次做完有甜品食

唉屌佢煮啲野食唔講得小,好撚正 又識煮好多野

打完又無人睇好撚心淡

睇到硬撚哂
唔得閒回post呀
邊區?
使唔使係咁講miss就快50歲

依個位真係要好好修飾下囉屌
你話係40路既性感美熟女都好啲
一黎就話就50歲
邊區?

答你都on9啦
同miss嘅日常生活相處仲正過扑野囉其實
打扑野又要形容個場面好燒腦汁

瘋狂扑野個幾日
你地食d咩
有無落過街

懶得落街
有排好少出日日係屋企
佢煮野食咪得囉
之前咪講過佢整牛扒好正
放新年假晚晚上佢屋企屌到天昏地暗
幾百億精兵沖上前列線
食完野,屌閪,休息,三個循環不斷loop
屌完訓到自然醒,然後佢已經整好早餐好幸福
有個屌得又煮得嘅女人就算曾經擁有已經冇哂遺憾
係屋企佢成日坐我大脾,我鐘意佢打側坐,一對長腳打橫擺任摸,加上呢個坐姿撩佢西會易啲,撩到興起對腳不安份咁磨sofa,撩到想用對震緊嘅腳夾實我手指作無意義反抗好可愛

食飯都係要坐大脾,好鬼癡身 ,啲大脾肉水琳琳壓落黎,又好似啫喱咁好捏,成日搞到我下面硬到成碌塔咁想硬生掙爆條底褲, 睇電視會手多多摷我碌鳩 ,我就就直接伸手入佢下面撩到佢求我唔好搞為止(佢係屋企有時唔會著底褲,笠件睡袍就算)
仲有好多生活趣事

以為溫溫下書先屌
追曬
識食
利申 中意睇熟女
有31人認真追哂所有post比正皮

我是留下正皮的

俾完負皮再追到宜家
正評我比既
咁講下係佢屋企住果排囉
Study leave果陣我呃屋企人話要去同學屋企過夜溫書,咁我屋企人一向都比我自出自入 ,冇問我咁多就扑錘成事。

去到佢屋企住,發覺佢好勤力做家務,汁到屋企好整齊零雜物,我不過對家務呢啲野幾反感 ,而且就黎dse要花多啲時間溫書,所以日頭嘅時間成日見到佢浪衫、抹地、汁檯掃我啲擦膠碎,比佢話過我成日撥啲擦膠碎落地要佢抹走 ,有次佢清完地下果啲想塞落我個口比我食

佢幫我補中文果時叫我做paper,如果達佢心目中嘅分數,就會整愛心甜品為我加油,佢教我都係坐我大脾睇住我教,我有時出古滑題題都扮唔識做引佢教我,佢又真係好出力咁解題 ,我份人認真思考會有個小動作,隻手會想搵啲野r下,例如捽卷或者捽頭髮 ,咁我梗係捽佢碟啦 ,有時伸手入佢件衫渣波或者摸佢對白靚腳,佢知我有呢啲小習慣又唔敢出聲打斷我諗野 ,一味係到忍,忍到個身不斷顫抖同好熱,果時天氣凍凍地又可以取暖 ,捽到佢下面出哂水成手都係叫佢聞,我會照直同佢講睇下你下面幾無用,然後佢會紅曬臉好緊張拖我入廁所篤住我洗手, 返去繼續做卷我都係左手撩西,右手渣筆,一路寫一路撩 ,聽到佢啲伸淫聲當提神 基本上成份卷佢題都有我提少少 次次做完有甜品食

就咁睇都覺得樓主中六個陣好幸福好sweet,班主任真心愛上你咁!
btw,想問下中學同學無搞聚會約埋你同個班主任食下飯咁?
如果約,樓主會唔會去?見面會唔會尷尬?
咁講下係佢屋企住果排囉

就咁睇都覺得樓主中六個陣好幸福好sweet,班主任真心愛上你咁!
btw,想問下中學同學無搞聚會約埋你同個班主任食下飯咁?
如果約,樓主會唔會去?見面會唔會尷尬?

一定有
不過佢地次次約我都唔去
怕穿煲
我要見miss都唔洗靠呢啲聚會啦

Btw新post到問我啦,上面有傳送門
教書果陣著得好大方事正
鐘意平底鞋
或者咁講
一般教畜裝會唔會易明啲
反正我未見過佢教書著黑絲
每年畢業典禮有啲老女人著黑絲唔知想勾引校長並邊個,佢都無

樓主算有良心, 大家屌過激情過當回憶。 我想問如果個Miss 大你14,15 年左右你會唔會考慮下人? 睇你唔似有性無愛。

再少多十年會考慮下
大我咁多會有好多問題出現
即係點叫啲親戚名都成覺得老
可以嘅話我都想早30年同佢拎結婚證呀

其實你同佢相差幾多年?超過廿年?
對我黎講廿年內都可以既,不過一定無可能比老豆老母知

可能你老豆會好羨慕你有咁既經歷

我老母成日話謝偉俊鐘意大自己咁多好變態(純粹講姐弟戀)
但偏偏我一直都對姐姐好有憧憬,唔係大幾年果d,係大十幾年果隻
又成熟又有韻味

樓主好撚仆街 自己有女就唔要miss
關節酸痛咪玩咁癲
樓主屌五十路女miss 片段流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞