港女已經俾個社會寵到啲性格行為好難頂

296 回覆
926 Like 105 Dislike
我試過新入職一份工去幫個女同事換水
男同事拍我膊頂叫我唔好做壞規矩
到時咪又嫌人地醜樣平胸
去到英國最唔慣就係鬼妹
勁撚獨立 唔會博懵叫你幫手做嘢
你幫手仲會覺得你睇小佢
港女世一
又話港女好獨立
其實人地唔係內向
係唔想返工埋唔到堆/唔想同人交流

我好鐘意撩內向女講嘢,都唔係我鐘意,係唔知點解去親邊間公司派去邊一條team都硬係有呢類女同事一齊做野,十個有八個熟咗不知幾多野講

另外果兩個真內向就要小心處理,佢地會覺得你係有意思先埋身,唔好玩人感情
屌你老母 最憎呢個
一見即唔想覆佢
😅😅
仲有呢個閪emoji
有聲
….. ok talk later
港女去到外國根本冇人頂得順,以前日文學校d 港女連d支那仔都唔想溝,之後溝d越南仔/印尼仔做兵,果陣笑到仆hi,相反港男受韓國台灣歡迎
見過港女未正式離婚就同第二個男人住,仲要ig 曬post 屌9自己老公 cls
同中國人一撚樣
係香港就算做alpha都冇用
就算你做特別個個,去反抗佢地
因為比其他仔奶慣,佢地都唔會覺得你特別
你屌佢地,佢地就搵番奶佢地個班
港女只能追/拍拖,不能結婚。
追/拍拖港女會帶比你一種優越感成功感,由其拖住女神係街,途人不斷回望,直頭係成為成條街的男人之最。但番到屋企要變做奴隸,服侍女神仲要打點一切,加上當可能想有多d身體接觸,就會發現原來每個部位都有標價,要支付包包先有“機會“接觸,所以一句到尾,港女只能遠觀,要上身就不了。
最後點解咁多中/高產北上,大家唔係傻,其實係有原因。
點解會咁, 港男有無機會平權?
真係好難頂, 救命

言重心長
don't go there
最慘唔係香港男人溝唔到唱衰佢地
係佢地出名到街知巷聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞