港女已經俾個社會寵到啲性格行為好難頂

296 回覆
926 Like 105 Dislike
台灣一街都有波有羅
又唔見台仔要做狗

你老味你呢種偽善撚先最撚垃圾呀
見到閪格港女一定大大聲屌佢老母
我冇話人地做狗 不過你就一撚定係
因為明明講緊性格你就拉埋身材難講
講到好似有身材就唔難頂咁
咁咪即係狗仔囉
都叫大家唔好借ac
我愛學生妹 同蘿莉 最純真同可愛 港女好恐怖
啲女比啲港男搞到個個以為自己上菜
慘在樣衰都大把人屌
港男無謂捨棄自身優勢迎合港女,應該放眼世界同唔同女人相處接觸,機會無限
真,溝完日韓妹,港女不了😎
所以無得打女人係好on9
無嬲播
但人係人
男人可以要脅女人唔生就唔會飯佢食餓擦死佢
或強姦或打柒佢

你自己放棄左用暴力對女人重講乜?
將自己同女人差異最大既優勢放棄
被人操控都係抵死
師兄印度人?
我係女都想講,香港真係好多女仔超級自我中心。
見身邊有啲朋友條仔叫佢唔好著咁短,比人睇蝕,佢就屌佢條仔我鐘意呀,我有著衫嘅自己明明佢條仔只係擔心佢。仲有一啲女仔明知自己男朋友介意佢私底下,成日同唔同異性傾計,佢依然照做仲有啲係瞞住條仔同人出街。又話咩呢個世界唔係男仔就係女架啦,搞到條仔明知條女做錯都唔敢再出聲。每次提出不滿想條女明白,最後條仔都要講對唔住,認錯收場。

以前玩Ocamp 仲要睇住啲女玩真心話問其他男仔,揀一個在場嘅女仔做你sp 或者 one night stand,啲女玩到勁開心,前提佢哋有仔,我睇到都覺得勁唔尊重自己男朋友。

識得有一個搞到佢男朋友有情緒病入咗醫院。
咁你咪係現實生活用你嘅方式去同身邊嘅異性
絕對冇問題
吸引力法則
女朋友/屋企人/朋友冇一個係港女
如果係港女相處1-2次就唔會接觸嫁啦
男人唔夠女人賤啫

男人只需拳頭同一碗白飯
其實就可以控制女人

子宮無代替品?
但男人控制到子宮以外所有野播
唔用暴力咪等女人操控返你轉頭
絲打清泉
日本妹都越黎越西
啲理所當然既野港男當寶
重之係港女都係咁架喇

生仔有恩主心態果個性別先
支那人:你地忍緊禾地噶東肛水要感恩!!
打丁先好

響完全無野益過女人既情況下解決左性慾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞