港女已經俾個社會寵到啲性格行為好難頂

296 回覆
926 Like 105 Dislike
開始有女人同狗公入黎
Damage control
港男真係世界上最垃圾嘅人種
港男港女都係世界上最垃圾嘅人種
其實係樣衰都有港男追

不過當然要諗埋港男都係咁撚樣衰
係受方老奉
定供方恩主呀

分清先喇臭西
香港人買東江水有比錢

老婆住老公樓有無比錢?定寄生?

當然、商人好叻咁整左好多廢既服務業出黎比女人呃走社會既錢
但、傻仔先覺得女人返工有貢獻囉
東江水如果係免費咪應該感恩囉

女人咪所有野都係等男人做完老奉享受成果囉
(黎到現代計錢無意義,一個垃圾only fan或做雞已可呃走男人錢)
佢似韓國人
溝黎做乜?
「溝」本身就係一個益女人既過程
睇吓隔離post都有人做鴨做到上左位喇,唔好話你地班廢柴港男唔夠努力同勤力

一個曾經被包養十年的性工作者[2]
https://lih.kg/jwxrDT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
東歐國家咪調返轉女人供過於求
後生有樣都算

最怕呢班港女老咗仲係咁就好噁心
無㗎喎
木門對木門
咩質素啲女人就會吸引咩質素啲男人啦
鬼妹就算
太唔襟老
簡單覆句身邊識嘅女人唔係港女
都可以屈到仇男
開始明點解佢哋身邊得返啲臭閪八婆
使撚你擔心咩

宜家班後生港女老咗之後,會唔會好痛苦?
https://lih.kg/bttvDeV
市場供求問題
市場上就算係情場叻果班,為左食多d女,佢地一樣會取悅女性(而且佢地係真有技巧果隻)
時間耐左d女仔好易慣左果個level既男人,對其他做唔到同樣level既就無咩興趣

其實同睇太多IG女神之後,睇唔上普通女既男人一樣,不過佢地「有機會」(唔係一定)會因為溝唔到女而學識現實,但女仔基本上一直都會有呢d識溝女既仔approach,更難發現
關你乜事﹖
點解啲狗公咁關心人「溝唔溝到女」
乜唔係越少人爭你啲女應該越少競爭咩﹖
我溝大陸妹好過,港女留俾大陸人黑鬼屌啦
大陸人都彈鐘
依家折墮到要同蝻同蟔呢啲
將女人係雞嘅思想付諸行動嘅人一齊
班女係度呻點解無好男人
梗係啦
多多要求
正常嗰班一係躺平一係娶出去
咪剩低啲beta狗公/player中出即飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞