港女已經俾個社會寵到啲性格行為好難頂

296 回覆
926 Like 105 Dislike
屌你咁你咪學馬克思最後搞場大清算文革,然後個社會諷刺式地返返轉頭,死咁撚多人又係返返資本主義,最後你連桔都冇,仲講真你都係一介網民,冇槍冇砲,學唔學到馬克思都成問題
我而家叫男性拒絕做愛,唔好再當人係女神,你又睇唔到,做番網民可以做到嘅反抗,你網上講到要立法,但你實際上都係行番我嗰套,你都係咁就認啦
幫緊你又話害鳩你,好心作雷劈,cls
你唔信我都信前車之鑑,咪癲到似班左仔㗎喇
港女只係肉便器, 沒有其他..........
佢白卡嚟,唔使理
你過嚟搞亂檔就真啦
我俾啲實際可行方案,指出問題就係狗公
冇咁狗公就唔被女人恰,呢句邊度唔啱
你就立法立法
立法有冇改變班男仔狗公思想
冇,佢哋依然仲係想屌女
只不過係由冇得屌女變成格硬屌女
但個世界仲係圍條女轉 成隻喪家狗
我而家叫男人為自己爭番啖氣,唔圍女,終止成個loop
呢條先係真正出路,學你,死得啦
屌你到時反作用男性桔都冇真係多得你唔少
比毒撚寵姐
條女智障樣🤮
我套方法冇話一定嬴 但起碼同女性角力打返個和
但你套嘢都唔知改變咗啲乜 成事不足 敗事有餘
我俾你立法成功又掂
一日毒撚未改性格 一日就有機會又下放權力
叫你身邊啲毒撚改下仲實際喇
光纖之父是男人,叫班女權撚樣咪上網。

如果啲女自己都有感覺到嘅話
男嘅心情都會順啲
港女唔會認現存嘅性格問題

反而會推卸去係男人造成
就算係男人造成
都唔代表港女本人要跟著變
唔敢講地球無 但香港冇
垃圾港男狗公做爛巿至係做就港女橫行霸道嘅主要原因

衣食住行幾乎全起碼包幾樣
平時又話毒撚唔係好男人
有得玩/壞但堅持唔做 先係好男人

如果港女性格西係因為港男
咁就係佢哋本性性格西
佢哋唔堅持做好
如果要咁就要公平啲
如果所有女人發明既嘢
同男人發明既嘢
list晒出嚟
「對家」冇得用
睇下邊邊會慘啲
但係證明唔到
如果嗰個男人例如tesla冇發明交流電
會或者唔會有第二個女人遲啲發明到
但女權主義會rebut話 因為以前就係父權社會
所以女人先會冇咁多機會發明「男人」發明既嘢
但自古以嚟都係男人打獵保護女人同埋x女人(愛)

要有absolute權威討論呢樣嘢
要係單性繁殖物種
仲要識生物學、基因學、人類學、心理學、物理學之餘
又要可以有第三方身份(冇一個人類genously唔係男或者女) 如果唔係邏輯上會有bias
邏輯上永遠冇人有資格解釋
所以邊個好笑就邊個話事
但可惜
所有dirty work永遠都係得男人做
海底電纜、架空電纜、鐵路、扎鐵etc
因為有個on9求其講句咩 女人係水做,
其實唔係 女人係唔洗做
因為冇女人 就冇人生人出嚟
好q偉大架
(寧願冇出世,要喺個西度出嚟,仲記得焗咗成年..)
男人就係天生犯眾憎
抵死
女人永遠都係偉大生物
因為冇女人就冇bb
冇bb就冇人出世
冇人出世就冇人想食仔食女
到底係有雞先定有蛋先
要訪問下世界第一隻蛋/雞
好似問Salt Bae點解入到去影相咁
辟丁格的貓嚟
個論證係搵唔到開端
所以點解咁多年都冇結束
咁多年男人都係性奴隸
靚女永遠都會勝利
靚仔唔過Brad Pitt就download唔到Tinder
如果唔係你以為發明FaceID做乜
sor for 1997

你睇晒冇嬲一定係女人
拖入後巷打一獲先啦
所以從來都唔係一種需要
你講借借 冇講唔該喎
咁冇禮貌 抵你俾人西面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞