聖誕特價買左數碼暴龍絕境求生,睇下係咪真係五星極伏電子垃圾先。

206 回覆
151 Like 4 Dislike
有,第4輪我會衝良好感度打真結局
rule 34幫到你
無話中唔中伏, 我就玩左重玩左3-4次, 唔同結局, 羅埋白金杯
樓主寫得好正,等你
可唔可以話係故事ok,但係糞級game play
數碼暴龍得一招普通技同一招必殺技,野怪進化後唔可以退化

調和線進巨龍三角獸,巨龍竟然唔跟正統進機械巨龍,可能係因為機械巨龍係病毒種所以被迫揀資料種的三角龍去進。

右轉進入調和線,死兩兄妹救兩條左膠囡囡。

邊個怪獸家長自己個女被戀童癖搞都會以為自己個女同人有交往,之後自己呀哥又變到極度妹控仲變態過個戀童癖,果然生女都要考牌。

遊樂場第2次大屠殺先救左膠囡囡先,雖然班數碼暴龍有30Lv,不過只係成長期形同砲灰。

同激情線一樣,魁斗好打得,一個打十個!!!

調和進化恐王龍獸,成身都係爪仲霸氣過巨龍獸。

最後一次的兄妹吵架...

同激情線一樣利用囡囡的同情心去捉人,上次好彩比沙希走甩一次,不過美悠就無第二次機會了。

女皇駕崩。

妹控情緒失控,如果唔係主角拉住,佢真係會衝入霧入面買一送一。

魁斗需要有更多的力量去收集龍珠召喚神龍!

調和線第9章完結,其實只係換皮的激情線,主體路線同結局一樣,只不過係死的人同黑化的人以及創世理念唔同左。
係開始調和線第10章前先補返沙希同葵的究極體先。媽寶良同肉醬修司的進化留返打真結局時先再搞。

言下之意就係激情線普路托獸搞強行融合互相理解(物理)只有力量但非常邪惡。

長痛不如短痛,當初一開始肯乖乖做手術就唔洗搞咁多野出來。

治療我和大家的力量,但必殺技無補血技但又放毒又吸血,沙希切開是黑色的!

溫柔地放毒和吸血...

同激情線一樣,所有人都唔會理解美悠的感受,除左自己。

但同葵唔一樣,魁斗係唔會無限自責,只會無斷遷怒周街放地圖砲。

連自己拍檔都屌埋一份,無啦無啦,要黑暗進化變肉醬魁斗了。

同激情線一樣又製造幻影責怪對方無救自己,搞到人精神崩潰跟幻影出來送死。不過美悠幻影比沙希幻影更尖銳,可能因為本身美悠現實比較我行我素。

同修司下水道一樣拍檔都救唔到佢。

點知妖狐獸係要激中人G點,一聽到美悠變左做活祭品立即從幻影中清醒過來,唔洗主角救,然後又係不斷開地圖砲屌人。

我要復仇,所有我以外的人全部通通去死!
調和線第11章,魁斗的反擊。

以妹妹的名義殺人唔犯法!

心痛加支獸。

所有人都係我的敵人!

連鼻涕獸都打,果然你的樣子如何,你的日子也必如何。

為左復仇,即使要同魔鬼交易都在所不惜。

數碼暴龍Next Order即將放上Steam,到時可以好好體會波特巴塔獸的厲害。

我無錯,就算錯都係你地的錯,我要攬炒全世界!
調和線最終章,左膠的勝利。

同激情線一樣,又係一場大屠殺,連巫女分靈體都打散埋。

無左美悠世界變成點WFC,我就係要攬炒全世界!

戰勝後連暴力狂都可以成功說服,左膠的力量實在太強大了!

正當魁斗心軟時,一直以來WFC的中Boss小丑王復活,成為左最大贏家。

可惜魁斗只係老翻大門大,只能夠赤手打成長期成熟期,波特巴塔一個吸氣就全家攬抄了。可憐加魯魯獸都無再出場就被教授連坐慘死。

小丑皇唔會好似激情線普路托獸咁賣慘,直接對神明一句:你大我呀!

當然全部都係計啦,割韭菜的一方被人割返轉頭。

原來都左最後都係One More God Rejected!!!
綠線可以話係小丑皇絕境求生
由被主角群係工廠打敗,再比神明割韭菜,流放到現實世界被拓真打。忍辱負重被吸血魔獸吸收。重奪控制權之後又被神明吸,最後神明被吸之後終於可以取得全面管治權,強行融合數碼世界完成復仇。
調和線最終章,左膠的勝利。

同激情線一樣,就算打死左最終Boss之後個閪窿都會愈撐愈大,成批數碼暴龍難民湧入人類世界。

波特巴塔獸:你地班死八婆食屎狗,我唔燃驚你地!我地數碼暴龍界幾千萬億隻數碼暴龍,麻雀獸、弩砲手、噴射馬花獸、烏龜獸,勁撚多隻數碼暴龍,會集體包圍人類世界。

為左要導人向善,宣揚愛與和平,主角群決定回到人類世界。

雖然世界同激情線一樣都係陷入混亂,但因為多左兩個左膠囡囡,建築物無出煙,仲係藍天白雲、美麗新日本,無左波特巴塔獸所講的數碼暴龍大屠殺。

然後就係左膠最擅長的洗腦大愛反歧視再教育、導人向善、改邪歸正,仲要呢家可以戴VR Head Set進入數碼世界元宇宙到探險。

媽媽葵仲要幫手去阻止班黑化左訓獸師,真係辛苦曬。

再次強調你地唔係被選中的細路,而係被選餘的細路,8個死餘4個仲唔係選餘?

調和線完結,因為兩個左膠囡囡生存,所以世界好美好,無血流成河。之後就係打埋道義線,呢條線就無驚喜單純fan向比大家用戰鬥暴龍同奧米加獸的王道動畫劇情,唔會再有人突然爆死同黑化又強行互相理解同毀滅地球了。
道義線的選項太過理性,好難代入去一個初中生會講的說話,難怪D人進唔到暴龍獸啦!
樓主加油
好彩冇買
等睇埋奧米加
咁又無,ベジーモン,生得樣衰比人改柒名
隻game好差咩?
蔬菜獸變鼻屎獸
同貝爾獸科龍獸一樣,早期好流行既音譯+超譯

嗱暴龍獸、機械暴龍獸,戰暴廚等左好耐啦!

左轉進入道義線,如果有人同你講呢隻game唔黑暗好陽光好正面,咁係因為佢地玩緊的就係道義線。

教授封存50年的PTSD回憶...

遊樂場到神明直接殺入王座到無得走散,被選餘的細路終於唔洗死啦!

為左得到更強大的洗腦魔音效果,麥樂雞獸時空進化成戰鬥暴龍獸,戰暴廚開心啦!

5格射程3格範圍的超大AOE,果然係主角正統進化,唔係恐王龍獸同機械邪龍獸可以相比。

一個魔音唔夠就來多一個,無野係可以戰勝到友誼是巫術的!

神明:屌你老母D魔音仲煩過唱K小魚仙,下次要帶埋耳塞去打交!

同動畫一樣會有數碼暴龍為左班被選餘的細路而死,至少今次唔再係獅子獸。
我寧願返去玩PERSONA十次都唔想玩一次呢隻垃圾
我相反唔想玩persona,呢隻game有驚喜
道義線第10章,非常歡樂的圖書館戰爭。

因為上章遊樂場無人爆死,所以揍細路非常歡樂。

因為無左黑化劇情,所以唯有整個糧食不足呢個咁現實的問題去引黑化二人組入圖書館。其實照計之前個兩條線都應該有呢個問題,不過當時又死人又黑化所以無去正視。

然後係要單獨行動送死,果然都係被選餘的細路。

然後美悠就將班幼幼交比個成長期就出發救人。遊樂場班小不點已經渣戰5,仲要智商0歲嬰兒,佢真係可以揍到細路?

好彩道義線有主角光環帶領下可以輕鬆救走佢地,不過最主要佢地無黑化,如果唔係就好似修司咁愈叫愈走去送死。

最後睇完妖狐獸進沙古牙獸再入隊就結束今章。因為無人黑化,所以葵同魁斗唔會突然離開圖書館玩失蹤。之後下一章無曬黑化劇情,劇情應該會大幅度更改。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞