聖誕特價買左數碼暴龍絕境求生,睇下係咪真係五星極伏電子垃圾先。

206 回覆
151 Like 4 Dislike
隻驚冇興趣自己玩
睇樓主描述仲過癮
棄左game 求繼續
直接食咗件廢柴真係估你唔到
設定上啲digimon需要進食架咩
點會唔洗
唔記得三代隻大胃王?
更新未
打緊第6章,期間p5r都要插時間玩架
欺負黑大耳獸嗰件食屎啦,佢咁可愛又可以保護你,你條仆街仲夠膽死屌,唔死都無用。
留名
真係死得好
不嬲都要
哇屌哩隻game個怨念好重
等你
如果佢唔係黑大耳獸而係連兔咁可愛可能唔使死
第6章開始,劇情緊接第5章的嚴肅,真係Feel到連續死兩個人的心理影響。

當連開心果稔都超重負能量時,你就知道事態有幾嚴重。

屌!早就知由得你比班礦石獸揼死算啦!

不過好消息係由今章開始,只要同伴好感度達30,就可以進化成完全體。不過稔要等到完左今章同夜鷹獸和好先進到。

美麗的內心終於得到回報,雖然羅剎花唔夠花仙獸咁可愛,但至少無鼻屎獸咁噁心先。

連羅剎花都接受唔到,沙希真係當左自己係太刀川美美咩?

地獄守門犬登場,剩係個樣都可以嚇左走敵人。

可怕到連自己都驚埋,之後打激情線就可以體會到了。

蝦蛄獸超進化成人魚獸。沙希望住羅剎花、葵望住地獄犬,表示公平咩?同八神光一樣,明明01時只係小蘿莉,但完全體就係性感大波妹。

小德古獸完全體唔係鬥牛士獸,而係大家好熟識的01奸角吸血魔獸,但至少係霸氣登場。

當然吸血魔獸都Feel到魁斗的妹控係病態,調和線黑化預告。

返到主線,稔同夜鷹獸連敵襲期間都繼續鬧交。連神明都無眼睇,求其派D比特獸砲灰放水,比你地兩個促進下感情。

結果打完又係繼續鬧交,激到夜鷹獸走場。

教授見你地幫細路搞唔掂,立即上前屌柒你地。

稔終於知道後果嚴重,立即道歉講和。果然係被選剩的細路,無大人睇住就乜都做唔到。

稔呢家直頭係露出胸部道歉。

道歉期間加魯魯獸又來搗亂,不過深雪同春呢兩個神秘人從來不問世事咁,即使對著加魯魯獸都 -_-

當然單方面道歉唔夠,夜鷹獸其實自己都唔信任稔,最終大家互相理解,一齊屌打加魯魯獸。

預料之內夜鷹獸係怕傷害對方而忍痛分手,不過係呢D生死關頭根本無得選擇,大家都係要靠互相建立信賴去維繫,搞到成個章節好似追女仔咁。

同夜鷹獸和好後第7章開頭就可以進化成八咫鳥獸,老實講呢班細路的心理質素都幾垃圾。稔的強大心理質素咪又係硬撐落去。
樓豬咁好心機cap咁多圖
我玩到鼻屎獸嗰度真係笑撚到噴咗口水落個mon
原來仲未出晒
來到第7章殺入敵人基地,準備好返到現實世界去。

係開打前可以先收充滿口音的甲蟲獸。

唔係歧視新移民,但你那個3lv...

同樣亦可以收復巴魯獸,起碼可以進花仙無鼻屎獸咁核突。

雖然都係好廢,但起碼有20lv無咁悲劇。

教授真正身份公開,原來教授先係叫做春,咁一直跟係後面的細路春又係邊個?仲有點解神隱左去數碼世界的深雪無好似教授咁老左仲係個小蘿莉?

班被選剩的細路掛住打亞基利獸由得深雪放置Play。

拓真係咪以為教授係大門大獸,可以一拳一隻蜘蛛獸呀?

當然結果就係營救失敗啦!

春:屌你老母,成班選剩的細路都係食塞米架!

雖然教授唔可以一拳一隻蜘蛛獸,但妖狐獸可以,佢先至係真正的主角光環!

連隻成長期的妖狐獸都搞唔掂,要究極體的黑暗4天王小丑皇出馬,果然要以死謝罪。

小丑皇:終於捉到巫女了,真係麻鬼煩。

玩到嚟呢度,大家應該知道一直跟係深雪的春真正身份了。

加魯魯獸因為被教授拋棄亦黑化成數碼暴龍版修司,我就係唔信人類,人類羈伴係乜野嚟?食得咩?

另外係上場被加魯魯獸打傷的春又被放置Play。春:雖然我係妖狐獸,但

活祭議式,神明準備復活啦!

小皇丑果然同之前的亞基利獸完全另一個檔次,我方成Team完全體都搞唔掂。結果要第9位被選剩的細路老人落場幫手。
教授:我都係被選剩的細路嚟架!
加魯魯獸:我知,50年前呀嘛!

可惜仍然阻止唔到議式進行,於是小丑皇、深雪同衝上前救人的拓真直接原地消失。

拓真被傳送到神明聖域,好彩巫女神通廣大立即傳送到教室到,先至無比神明所吞噬。

之前深雪一直沉默係因為失去左一半靈魂,如今因為再次來到神明聖域,靈魂終於二合為一,深雪成功覺醍。

RIP,媽寶良...

之後又再傳送到彼岸花森林,巫女係萬能傳送器嚟!

巫女走甩左,最終大佬嬲嬲豬!
第8章非常短,只係為左第9章的三色分歧線做好準備。

巫女係連接數碼世界同現實世界的關鍵,不過可惜只係得拓真1人回到現實世界。其實就係上映返01太一返到去現實世界但又下定決心重返數碼世界的故事。

深雪被捉走靈魂的日子,現實世界已經過左50年...

同動畫版一樣,數碼世界出事,現實世界都會殃及池魚。

最終大佬確定!!!

連小丑皇都傳送到去現實世界,仲要呢隻game班數碼暴龍真係無人性,對人命係WFC架!

小丑皇只係威左1個章節,結果最終大佬出現後又再次淪為雜兵韭菜。

然後成班愚民就當左超人打哥斯拉咁睇...

原來小丑皇唔係驚亞古獸,而係驚被人拍片擺上Youtube社死。

巫女再次用上傳送之力,送走小丑皇。

理所當然係要返到去數碼世界到救人,但呢隻game到竟然有懦夫結局...

既然已經返到去現實世界,拓真立即反面唔認人。

咖哩飯無加入麥樂雞所以唔好食。

媽媽係唯一的同伴,而上一刻你又拋棄另一個唯一的同伴亞古獸。

心智完全退化成媽寶良的程度,實在係太噁心了,果然係被選剩的細路。

果斷選擇上方激情線,死兩條囡救兩兄妹的結局。
有激情未
樓主有心機 要推
屌你揀唔返去笑到仆街
多謝樓主咁有心機cap圖講故事
留名等你出埋
好正,多謝樓主分享
留名睇結局
激情線第9章,守護不了的溫柔笑容!

神明對被選剩的細路攻勢愈趨劇烈,但最關鍵的深雪卻失蹤左...

雖然離開左同伴10日,但魁斗妹控依舊無變,激到妹妹要當面屌柒佢。

深雪終於出現,不過已經被神明控制左。

神明唔會用普通數碼暴龍,而係用埋D古古怪怪好似帝厲魔咁的圖騰怪,不過佢地都有自己的等級同屬性抗性。

當然最唔想傷害深雪的自然係佢細路春同埋佢拍檔妖狐獸。

連呢隻咁Dark的Game都有友誼是巫術,深雪暫時擺脫操控,連神明都估佢唔到!

無計可施的情況下,唯有搵連我都遺亡左的公公獸幫手。

點知連公公獸都Sor鳩ry!

呢個時候班眷屬又殺到,魁斗又衰衝動,自己個打10個。

點知救人那個都被人包圍要被人救。喂!美悠你係女皇嚟架!

魁斗終於肯救人啦!

女皇嬲豬豬!

沙希最強聖母代表,為左班BB數碼暴龍甚至可以冒險犧牲自己。

當然兵不厭詐,敵方都會利用葵同沙希的同情心。

既然對方有黑暗四天王小丑皇,我方都要覺醒成四天王之一的機械邪龍獸。

點知班眷屬打不死,無限大砲都收唔到佢皮。

咁都可以比佢捉到個落單的。

伸手有鬼用咩,亞古獸一個小型火焰彈走佢啦!果然係被選餘的細路!

Sayonara!

葵學姐大崩潰,守護不了的溫柔笑容!
激情線第10章:葵崩潰虐心之章。

為了拯救深雪,妖狐獸不惜與眾人為敵。

雖然失去沙希,但係由本章開始,除左San值歸0的葵學姐外,大家都可以進化成究極體了。

真正的英雄即使面對困難都可以無所謂懼,遨翔天際。

妹控狂魔再次發動,天水圍墮天地獄獸登場,可惜唔係爆烈型態,無大翅膀同大碌砲。

可愛就是正義;可愛就是力量。

葵依舊將所有責任攬上身,非常自責後悔。

呢份自責已經死實實刻係心中,直頭係雙葉殿堂級數,要搵心之怪盜團幫手先解決到。

係葵學姐遊魂期間突然出現一座圖書館。

竟然遇上死去的沙希,不過突然就叫葵去送死,一睇就知係第5章下水道級數的幻覺。但你認為San值歸0的葵學姐可以分辨出來咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞