聖誕特價買左數碼暴龍絕境求生,睇下係咪真係五星極伏電子垃圾先。

206 回覆
151 Like 4 Dislike

得個5GB多D,真係唔好太過期待隻game的動畫演出。

一開始就有千手觀音黑幕,直接拖入異世界。

數碼暴龍做到好似SMT咁恐怖。

良成程表演到閪口閪面又臭串,完全唔討好,唔怪得會第一時間死先。

小屁孩總是會做找死行為,然後就搞到滅團。

同01一樣,又係露營又係大暴雪,不過呢隻係暗黑版01,會死傷慘重。

D數碼暴龍神出鬼沒,搞到好似探靈咁。

數碼暴龍會食人,好驚驚呀!

左面火焰獸,右下海龍獸,但右上的猛鬼獸係無出現係今次隻game到。

明明只係成長期礦石獸,但表現到好似超級神獸咁,又黑色力場雙眼紅光。

呢隻game無幼年期,隻game滾球獸自動進化成麥樂雞獸。

夜鷹獸同拉布拉獸出現。夜鷹獸係原版唔係大家熟識的DS版夜鷹獸。

恐怖game例牌的廢棄學校。

呢個時候仲繼續擺架子。

第一個大佬蜘蛛獸出現啦!

良真係黑人憎,自己就細膽無能,但死要面子一路屌人,快D第3章送走佢算。

自由戰鬥解鎖,數碼暴龍唔係物語系列咁Scan Data 100%,而係直接吹水獲得,好彩佢地無咁癡線好似SMT咁R錢R道具。

得113隻數碼暴龍,仲少過初代pokemon 151隻。

恐怖game點少得朋友仔?

蜘蛛獸出現,就算係成熟期都感受到個種絕望感。

因為第1輪走激情線,所以麥樂雞獸進化成大角獸。聽講呢隻game激死好多戰暴廚,第一隻發現麥樂雞唔係進暴龍獸就喊曬口要重玩。

打完蜘蛛獸後第1章結束。數碼暴龍明顯走SMT絕望恐怖路線,至少景觀好似過SMT3的大沙漠先。不過如果大家當佢係友誼是巫術細路仔卡通片的話應該會精神崩潰。
玩慣 smt 個d集集要殺道不相同前朋友既話應該唔覺得差

第2章開始,花拉獸同黑大耳登場,黑大耳不幸的開始。

放心,之後會有好多殺人情節。

成日話死死死,結果第一個死就係你...

良從第1章到依家完全同古尼獸0互動,最後想救你都救唔到...

1句總結良的表現。

分屍現場!

原版夜鷹獸係進冠恐鳥而唔係啄木鳥。

第2章大佬狼牙獸。

愈講死死死的人就肯定會死先...

連飛躍道都玩埋,數碼暴龍直接暴力打人無面比。

兩犬對決,雖然杜賓犬好兇猛,但其實係疫苗種。

第1次感受到霧的威力,之後第3章就會有人親身示範了。
馬麻就死
成日立flag幫唔到佢
Ok
正喎
寧願冇個戰鬥系統 淨睇故事
好似有自動打?
自動打仲曬時間 係弱智都識玩 但你要慢慢un過去
變左戰棋驚
戰鬥系統得啖笑
故事覺得幾好, 當時玩都好驚整死, 係二周目開始睇攻略
有300隻就會考慮入,得100隻太少
數碼暴龍總數10年前已經過1000隻,拎得100隻出黎玩賓周咩
ps4版白金咗好耐
為白金訓著左幾次
最鍾意女仔黑化個條路線
真係好悶,係有得捉怪開心d
佢D稀有寵幾稀有,捉隻巴達火焰reset左好多次。
真係玩賓州
第3章開始,良San值歸0的媽寶結局。

仲乜野呀?呢隻係恐怖Game唔係Gal Game呀!

頭5章總結,最垃圾就係班學長,個個精神失常但又要擺架子,結果第一個死先。

良已經無曬San值無得救。

劇情送5星哥瑪獸,不過我已經有一堆成熟期用唔到佢。

同一時間黑大耳不斷受到修司語言暴力!

御用奸角亞基利獸(人型)出場。

良已經產生幻覺,周圍認人做媽媽。

絕境求生,大家都係選剩的細路。

咁快第3章就要越級挑戰打完全體。

傳送左去檔案島?

無得救了...

屌!洗鬼同班被選剩的細路打泥漿摔角,直接捉個精神失常的交差算啦!

聽從你美麗的內心,鼻屎獸!!!呢幕直係震驚唔少玩家。

壞左的男人...

良死了!!!
g持
D搜索好撚煩躁
其實而家播緊套數碼暴龍都好撚cult
乜撚野D數碼獸捉班細路囡逼佢地著婚紗
就可以係佢地個人身上面種蘑菇黎食
精神病
呢隻垃圾睇劇情既話直接YouTube 大把cap 左出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞