聖誕特價買左數碼暴龍絕境求生,睇下係咪真係五星極伏電子垃圾先。

206 回覆
151 Like 4 Dislike
咩料變鼻屎獸咁爆
馬麻可以救
後面個四眼仔就真係仆街
lm
暫時只係語言暴力,遲D第4章睇下會發生咩事
問製作組,有向日花偏偏唔進佢
成日捉唔到指定的獸
睇到鼻屎獸決定留名追post
事實近幾年 的digimon game 除咗網絡偵探
真係冇其他值得玩
真,竟然會咁
進化唔到戰鬥暴龍獸就冇得揀奧米加
道義先有奧米加
r爆頭 有咩合理原因揀進鼻屎獸? 引人炎上? 報復社會?
隻網絡偵探 2隻game in 1
太op
買電子書送遊戲
重製PS1 嗰隻啦
有人話因為究極體路線唔同

同埋日版佢個名有無鼻屎嘅意思其實定純粹樣衰
重製就無,不過隻next order會port上steam
不嬲覺得數碼暴龍就係鳩進化先好睇,次次跟足動畫路線變左pokemon咁悶到爆
可能原本就係純visual novel,戰棋係後加谷銷量
明明劇情好爆比人踩到一文不值
有咩問題
香港譯做鼻屎獸竟真係問題
非fans 但隻野柒就係問題
其實隻game真係好撚悶架
不過玩玩吓
你會寧願睇故事都唔想玩遊戲
第4章開始,比小學雞美悠感受一下現實的殘酷。

可愛的熊啤啤係第4章大佬,仲要唔係邪惡熊仔獸。連加魯魯獸都黑化埋。

妹控當然唔聽勸告,堅持找妹妹。

黑大耳成個Chapter會由頭被修司剋到落尾...

然後呢班被選剩的細路居然係森林蕩失路。(夜鷹獸唔係識飛咩?)

已經唔係冷漠,直頭係冷血。

來到遊樂場,連氣氛都變得歡樂。

他們只是孩子!!!

結果變左真打,當然最後係大蝦細啦!

小屁孩扭計唔返屋企...

直接dump入落地牢咁不可一世!

難得氣氛咁輕鬆,順便補返個世界觀設定去。

然後就敵襲了...

然後女皇陛下就咁躲係寶箱當咩都睇唔到。

講咩都無用,要比佢見到後果小屁孩先識醒。

屍橫遍野,實發惡夢!

呢個先係小學雞誤入弱肉強食的數碼世界應有的表現,點會好似01咁歡樂露營。

女皇陛下終於肯付返D責任,蝦蛄獸進化貝殼獸。

戰後依舊要剋左次黑大耳。

原來係被選中的細路(活祭品)。

為左返到人類世界,必須同敵人交涉。

第4章完結,起碼比美悠一個成長機會,唔好以為個世界只係一個迪士尼樂園,仲玩公主遊戲。
比第3章更爆的第5章開始,直接話比你聽虐待動物係要付出沉重的代價。

家暴的輪迴,不過黑大耳會幫你終止輪迴。

好好珍惜咁可愛的黑大耳獸,過左呢章就無啦!

最怕無能上司認真起上來,結果下屬超痛苦。

當左黑大耳係龍珠咁操...

另外魁斗妹控已達病達程程度,直頭會女女女埋自己個妹妹咁!

我就係唔信數碼暴龍,你吹呀!

根本無人識你喎!

可憐黑大耳跟錯人。

之後就係真假同伴迷惑人心,不過一齊現身就立即穿幫了...

真假拉布拉獸。

真假花拉獸。

真假蝦蛄獸。

點知原來敵人一開始的目標係San值歸0的修司,連黑大耳都救唔到佢。

唔單止係語言暴力,直頭係數碼暴龍凱撒的暴力鞭打。

黑大耳黑暗進化成雲迪獸,當年蟲蟲獸比阿賢咁虐都無黑化到都算幾忍得下...

隻game爆到連食人都出埋,變左進擊的雲迪獸。如果當年喪屍暴龍獸食左太一的話實變童年陰影。

可憐黑大耳最後都要犧牲!

不能同意更多,修司該死!

突然教授滿血復活,果然係被選剩的細路,無左個大人睇住就乜都做唔到。

第5章完畢,終於送走左個虐待狂,唔洗再睇到黑大耳被虐。之後直到第9章揀路線前都唔會再死人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞