[VAPE/Vaping] -電子煙友埋嚟傾啦-10

1001 回覆
10 Like 48 Dislike
有冇師兄係淘寶淘過油?

有。

0mg的?

唔一定。佢有寫

我想搵0mg不過我見好多都有mg

都好多係0mg。我啱啱都望到。你想食啲咩味

有冇店舖名介紹黎望望,同你用咩集運多?
有時開得大黎吸感覺上成口都係果汁 咁樣係咪正常

你用咩霧化器?
有時可能係你上幾口吸唔哂,有啲倒汗水咁嘅野
有冇師兄係淘寶淘過油?

有。

0mg的?

唔一定。佢有寫

我想搵0mg不過我見好多都有mg

都好多係0mg。我啱啱都望到。你想食啲咩味

有冇店舖名介紹黎望望,同你用咩集運多?

https://lihkg.com/thread/219864/page/1
#4可以睇睇,我買開心連心,啲野都係一般
最好都係外國網買

你用咩霧化器?

我用Dpro rda 開45w似食煙 55w以上似飲果汁

你係咪加得太多落去?
你一係唔好咁大力吸囉
買咗百鬼,聽日到
買咗百鬼,聽日到

好用,唔錯

你用咩霧化器?

你係咪加得太多落去?
你一係唔好咁大力吸囉

多數滴濕舊棉花就算 可以吸到5-6啖 吸果陣正常力度 個嘴會覺得好甜 唔知有無吸到煙油

其實睇油 有d 果汁咪係好強

你用咩霧化器?

你係咪加得太多落去?
你一係唔好咁大力吸囉

多數滴濕舊棉花就算 可以吸到5-6啖 吸果陣正常力度 個嘴會覺得好甜 唔知有無吸到煙油

其實睇油 有d 果汁咪係好強

我怕直接吸油唔健康 其實都幾好食

直接吸油可能仲健康過蒸左變煙先吸
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

部機先438仔,平咗好多
不過快遞太垃圾,到而家都未送到
應該聽日先到手
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買左個panda king霧化器
新手一問
電子煙油冇尼古丁係咪即係唔會上癮?
一直好想試下但唔知點入手冇食過煙
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買咗喎
是咪panda king v12?
新手一問

理論上係掛,啲油有啲人話有唔好,有啲人就話無事,要自己衡量
入手可以試吓淘寶買
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買咗喎

唔係。唔同的。
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買咗喎

新手一問

入手可以試吓淘寶買

淨係唔想上癮見啲味好似幾得意咁
淘寶有冇咩推介?之前睇post見過vtcmini仲有冇邊隻介紹
買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買咗喎

我都係買咗呢隻
屌撚死申通快遞
深圳係起點,用咗4日都未到
新手一問

入手可以試吓淘寶買

淨係唔想上癮見啲味好似幾得意咁
淘寶有冇咩推介?之前睇post見過vtcmini仲有冇邊隻介紹

我自己就買咗smoant charon 218,覺得唔錯
少少個人心得係直接跳過啲超入門版
我嗰時就係咁,買咗一個禮拜就換呢部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞