[VAPE/Vaping] -電子煙友埋嚟傾啦-10

1001 回覆
10 Like 48 Dislike
想問18650vtc4 同vtc6可唔可以一齊用?
部機成日出imbalance batteries, 上網睇過好似問題唔大,但叉到67%就上唔到

我都問過個賣電池條友
佢話唔係唔得嘅,但係個出電量唔同,好易壞

茶韻就嚟食完,準備試新味

我係嚟留名
部機成日出imbalance batteries, 上網睇過好似問題唔大,但叉到67%就上唔到

我都問過個賣電池條友

最好唔好
用雙電最好永遠要都係果pair
要同電量同型號
唔係好易收皮
唔好意思 想問下有冇巴打熟電子煙嘅法例 可以比我問兩句

https://t.me/Jc111
之前係藍爆美國官網訂過野既巴打,可以教下我點運返香港嘛,打算入返幾支75ml 0丁既

我係嚟留名

呢隻幾正架 有d 似波子汽水

我係嚟留名

味淡
隻sense blazer pro岩岩到左,冇早幾頁位巴打所既問題,airflow 位有時會濕濕地但唔係瀑布咁,放耐左食係會炸油但只要吹完再吸就唔怕,開90w。

我係嚟留名

百人百口味
我覺得似比小朋友食嘅咳水

我係嚟留名

百人百口味

我覺得好食既人地未必覺得好食
相反都一樣

我係嚟留名

百人百口味

我覺得好食既人地未必覺得好食
相反都一樣

佢隻味係似可樂糖嘅,但係長糧又未輪到佢,又未到咳水咁差

間唔中食番OK嘅
淘寶買咗好多水果味放哂到。。。

原來我唔鐘意果味

依家食酒味溝焦糖味。好正。停唔到。

兩部機,一部就食茶味。不錯。

一濃一清。輪住食

我都問過個賣電池條友

原來係咁,買果陣都冇留意

BMI V2 Stealth

原來我唔鐘意果味

一濃一清。輪住食

所以實體有得試呢下係好既

型呀!

原來我唔鐘意果味

一濃一清。輪住食

所以實體有得試呢下係好既

係吖。寫嘅味,嗅嘅味,同機試。完全唔同。要試清楚先好買

又敗家了。又走去買咗三支
隻sense blazer pro岩岩到左,冇早幾頁位巴打所既問題,airflow 位有時會濕濕地但唔係瀑布咁,放耐左食係會炸油但只要吹完再吸就唔怕,開90w。

Cubano black好唔好味,幾錢?

咁快?Where buy??

咁快?Where buy??

Btw 有咩果味?
分享下 如有岩 我接收 可以嗎?

Cubano black好唔好味,幾錢?

有啲焦糖咖啡味,我鐘意吖。不過我溝食,無淨食過。
200 60ml
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞