[VAPE/Vaping] -電子煙友埋嚟傾啦-10

1001 回覆
10 Like 48 Dislike
放部vgod 150 pro
8 9 成新
hkd 650 可小議(不包電)

https://t.me/tommy2115
呢家仲有無得淘寶買油 想機連油一齊買 x州集運得唔得

當然有。一品特價緊。用ems運啦。直到。一兩日就到。30蚊首重

巴打 想問下ems係咪夜晚先送架?
買左野 今朝轉左出門投遞 依家仲未到
驚一落街佢就到
唔該晒

未試過晚上送。通常係九五時間
新手來講
想買一set
留意到兩隻
1.smok alien
2.predator 228

各位bro有咩意見?
食開純煙 手捲煙
諗住減少食煙既量

感謝

228就不太好了。買其他吧

爸打有冇其他推介

我有用228 tesla 120w vgod pro 150
另外依度都有人用百鬼
都仲有好多新機
依啲都係雙電
新手睇左好耐留意到百鬼夜行同drag157w配眼鏡蛇霧化器 大家點睇

drag啦

百鬼好靚仔

百鬼靚仔咩 我真係完全唔識欣賞

選自己喜歡,合眼緣的
呢家仲有無得淘寶買油 想機連油一齊買 x州集運得唔得

當然有。一品特價緊。用ems運啦。直到。一兩日就到。30蚊首重

巴打 想問下ems係咪夜晚先送架?
買左野 今朝轉左出門投遞 依家仲未到
驚一落街佢就到
唔該晒

未試過晚上送。通常係九五時間

收到了 唔該晒巴打
新手上路
新手睇左好耐留意到百鬼夜行同drag157w配眼鏡蛇霧化器 大家點睇

drag啦

百鬼好靚仔

選自己喜歡,合眼緣的

其實我都唔識 太空堡壘連眼鏡蛇都4xx人仔 drag157連眼鏡蛇差唔多500人仔 好似抵啲 百鬼就貴些少 靚仔少少

百鬼加眼鏡蛇都係550人仔
[quote]新手睇左好耐留意到百鬼夜行同drag157w配眼鏡蛇霧化器 大家點睇

drag啦[/quot
百鬼好靚仔

選自己喜歡,合眼緣的

其實我都唔識 太空堡壘連眼鏡蛇都4xx人仔 drag157連眼鏡蛇差唔多500人仔 好似抵啲 百鬼就貴些少 靚仔少少

差一百梗係百鬼啦
[quote]新手睇左好耐留意到百鬼夜行同drag157w配眼鏡蛇霧化器 大家點睇

drag啦[/quot
百鬼好靚仔

選自己喜歡,合眼緣的

差一百梗係百鬼啦

已入

推一推
買左部 AL85 用左一個月都無 想換雙電機

覺得唔夠用?
請問巴打,wismec rx2/3 同 tesla invader 2/3係咪貼左唔同牌子既同款機?

個樣睇落似,好似smok都有部差唔多嘅機
都唔知邊個抄邊個

邊隻d電襟用d?
或者有冇雙電盒可以推介下

主要代煙用,用成品芯,想夠全日用所以要雙電
預1000樓下全套連電連tank

1000 未免太多
太突堡壘先 288 人仔

加多個頭,油,運費,兌返洗紙都差唔多千,太空堡壘仲要咁舊

新舊唔係問題
夠唔夠用係一個問題
w 數準唔準都係一個問題
你要新要靚咁我話你知 1000 都唔會夠
新手來講
想買一set
留意到兩隻
1.smok alien
2.predator 228

各位bro有咩意見?
食開純煙 手捲煙
諗住減少食煙既量

感謝

228 510 有問題
否過你堅持要買冇問題
應該唔會爆的
放百鬼夜行,只買一個月,冇花,100%work,因移民出售
https://t.me/dllmhihi
請問巴打,wismec rx2/3 同 tesla invader 2/3係咪貼左唔同牌子既同款機?

都唔知邊個抄邊個

邊隻d電襟用d?

1000 未免太多

新舊唔係問題
夠唔夠用係一個問題

Revenger kit 680 港紙,機身機頭設計都係最新款,220w,有無更好推介?

都唔知邊個抄邊個

邊隻d電襟用d?

1000 未免太多

新舊唔係問題
夠唔夠用係一個問題

Revenger kit 680 港紙,機身機頭設計都係最新款,220w,有無更好推介?

除左小黃蜂rda 仲有無其他單發rda推介
除左小黃蜂rda 仲有無其他單發rda推介

dpro
單雙發都得
24號係Mrvape king 到訂部機
到而家都唔出貨,whatsapp 幾日唔應機
小心呢間野

覺得唔夠用?

係 個power唔夠推 同好多限制
小心呢間野

佢唔會握你個幾舊水啦
利申 我都幫佢買過油 有時係會唔應機 但發貨速度都算快
隔一日就收到

覺得唔夠用?

係 個power唔夠推 同好多限制

換啦 我用緊pico都淘左部battlestar
小心呢間野

佢唔會握你個幾舊水啦
利申 我都幫佢買過油 有時係會唔應機 但發貨速度都算快
隔一日就收到

其實係佢個網唔update定點。。
我都而家都未收到部機,睇翻佢個網又備貨中
都唔知點,等又等左咁耐。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞