[VAPE/Vaping] -電子煙友埋嚟傾啦-10

1001 回覆
10 Like 48 Dislike

買咗百鬼,聽日到

買左幾錢?

部機先438仔,平咗好多
不過快遞太垃圾,到而家都未送到
應該聽日先到手

我都買左個panda king霧化器

我都買咗喎
是咪panda king v12?

我都係買咗呢隻
屌撚死申通快遞
深圳係起點,用咗4日都未到

咁耐都未到。panda v12係高身啲。舊款。防漏做得唔錯。

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買咗喎

我都係買咗呢隻
屌撚死申通快遞

咁耐都未到。panda v12係高身啲。舊款。防漏做得唔錯。

係,我係睇佢似將軍但係平啲先買
唔知有咩分別

買左幾錢?

應該聽日先到手

我都買咗喎

我都係買咗呢隻
屌撚死申通快遞

唔知有咩分別

係v12同將軍其實分別不大。我本身用緊將軍。panda king我貪佢細啲。又唔易漏。方便返工用。

我都買咗喎

我都係買咗呢隻
屌撚死申通快遞

唔知有咩分別

係v12同將軍其實分別不大。我本身用緊將軍。panda king我貪佢細啲。又唔易漏。方便返工用。

終於到啦,今晚去攞咗再post相
將軍都會漏

我都買咗喎

我都係買咗呢隻
屌撚死申通快遞

唔知有咩分別

終於到啦,今晚去攞咗再post相
將軍都會漏

我未試過漏。係咪用完無關個油倉。
我見未漏過先買Panda King。啲芯又啱用。
等你用後感
終於到手,幾型棍,同埋無我想像中咁大舊
部機啲花個手感有啲似訓練場嘅地墊,唔知易唔易甩
個霧化器唔知點解擰唔開個底座,等我試下用啲油浸浸佢會唔會好開啲

上網睇好似係機械桿嚟
新手應該唔係太啱用喎
新手一問
睇中左alien kit
請問符唔符合到續航力同煙量偏多既要高
唔該哂
新手一問
睇中左alien kit
請問符唔符合到續航力同煙量偏多既要高
唔該哂

續航力還好f
煙量睇霧化器

我都收到貨啦
終於到手,幾型棍,同埋無我想像中咁大舊
部機啲花個手感有啲似訓練場嘅地墊,唔知易唔易甩
個霧化器唔知點解擰唔開個底座,等我試下用啲油浸浸佢會唔會好開啲

用膠手套。好work。九成都扭得開

我都收到貨啦

點解係空白嘅

用膠手套。好work。九成都扭得開

原來係我擰錯方向 比本說明書老點

我都收到貨啦

點解係空白嘅

我都收到貨啦

點解係空白嘅

又空白
新手買左套vaporesso target mini kit, 想問下果D Ti, Ni, SS 係有咩分別

WATT數同溫度係咪會影響食既效果, 有冇咩建議食幾多到
新手買左套vaporesso target mini kit, 想問下果D Ti, Ni, SS 係有咩分別

WATT數同溫度係咪會影響食既效果, 有冇咩建議食幾多到

Ti Ni SS係絲嘅材料,
Watt數就睇翻你個歐母定
外國(美國)有咩網買油好介紹
有無人講解下溫控點用

可以上網search 溫控。有好多教學文章同片

亦好多野配合。可到實體店叫佢教你玩。好多野要知。
要唔同材料嘅coil ,穿棉方法。唔好乾燒等
要鎖omh。溫度設定等等
Hi
新手 諗緊買iqos定vape好 見到淘寶都有唔少鋪賣機同油

1. 新手淘寶入手好冇
2. 利申想試轉食電子煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞