[VAPE/Vaping] -電子煙友埋嚟傾啦-10

1001 回覆
10 Like 48 Dislike
有無人用過Augvape嘅Merlin Mini RTA
有無漏油嘅問題?

應該唔會掛,大牌子
我用過2隻平過佢嘅RDTA都唔怕漏油

漏爆。放棄了。淘咗個罩做rda算

邊隻

依個

係個底到漏?

係。食完一啖就係裡面沿中間條芯向氣孔不停漏
上網睇,其他人都係不停漏。
最後淘咗個罩做rda算
新手加入,有咩似黑8既煙油介紹
梅林rta變身rda

薄荷啦

薄荷啦

西爆lo,得薄荷味
淘寶邊間有多啲冇丁既油選擇
淘寶邊間有多啲冇丁既油選擇

無丁香港大把
有無新手推介,1000內連電池連油(烏龍)
唔想要SMOK
有邊間價錢岩又可以試
買左枝lucky13 60ml唔係膠樽,係30ml樽但大個隻款,會唔會假野
我隻smok gpriv 220W kit壞左
有無巴打放機 淨kit都得
最好用得返個Tfv8 big baby tank

壞咗咩?

gpriv通病 扭tank嗰個位會鬆
之後就感應唔到插左tank
就會不停顯示 Check Atomizer

我就係想買呢部,再睇睇先
Tpriv 好似唔錯

我放緊 revenger kit 220w
買左枝lucky13 60ml唔係膠樽,係30ml樽但大個隻款,會唔會假野

.........
有無圖,你嘅意思係玻璃樽?

.........

https://www.caferacervape.com/collections/new-60-ml-collection
比你參考吓

.........

https://www.caferacervape.com/collections/new-60-ml-collection
比你參考吓

YES,60ML但係圓形玻璃樽
https://item.rakuten.co.jp/dress-asa/emili-mini-plus/

有冇巴打知邊有得買呢隻既現貨買,問幾間ig / facebook 店都冇

壞咗咩?

Tpriv 好似唔錯

賣野死撚開啦

壞咗咩?

Tpriv 好似唔錯

賣野死撚開啦

賣嘢有乜問題,香港都無乜電子煙討論或交易區,能夠促進下電子煙嘅應該鼓勵下,包括私人買賣。

你可以問吓佢地係咪有新包裝
香港有乜途徑可以買到純VG油? 想買枝500ml慢慢溝
香港有乜途徑可以買到純VG油? 想買枝500ml慢慢溝

淘寶
細煙D有咩霧化器推介,玩左幾個月AL85 KIT
係未一般都係玩aspire

壞咗咩?

Tpriv 好似唔錯

賣野死撚開啦

賣嘢有乜問題,香港都無乜電子煙討論或交易區,能夠促進下電子煙嘅應該鼓勵下,包括私人買賣。

就係你賣野阻撚住討論喎 同埋一早有group啦
有無人用過Augvape嘅Merlin Mini RTA
有無漏油嘅問題?

應該唔會掛,大牌子
我用過2隻平過佢嘅RDTA都唔怕漏油

漏爆。放棄了。淘咗個罩做rda算

邊隻

依個

係個底到漏?

係。食完一啖就係裡面沿中間條芯向氣孔不停漏
上網睇,其他人都係不停漏。
最後淘咗個罩做rda算

我用咗兩日都無漏喎
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞