一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
慘又要重新搵人嚟過

咁睇重樣玩有相app 啦 一嚟就審犯
再細啲呀笨
Hmd d肥婆係肉便器 好搶手
試過tinder識左個男仔
差唔多三個月入面約左成十次 (每次都佢initiate)
樣 身高 都唔差 嗰時都覺得佢幾正
但係就成日明示暗示話有其他女仔同佢表白
話佢地諗多左 又會話下唔想識我嗰行既女仔
(我成日話介紹女仔佢識 當佢普通friend相處)
搞到我覺得佢係劃緊線 間接話緊我地唔夾
但又會有時話我地高度好夾 臨瞓前打俾我傾電話 morning call 又會話要deep talk下
我嗰時好煩惱 唔知呢個人想點
就算去到最近 佢知我有男友既情況下佢都會message我/覆我ig story
好笑既係佢成日會unsend msg
但其實我已經睇左 係番工忙 唔得閒覆
呢個問題我思考左好耐 有無玩app既人可以解答到我呢個人係想點

同期除左同呢個男仔傾 就係同我而家男友傾
嗰時係想識下朋友 吹下水呻下番工野
然後係呢個男仔唔嗲唔吊既時候 我仲同我男友傾過少少關於呢個人既野
傾左半年 發覺同我男友好夾 背景/家庭/興趣/話題都好似同好好傾
出左五次街就一齊左
到而家已經兩年半

再之前都只係玩過cmb
但係覺得啲人太進擊 可能當時心態其實係想識friend多過另一半
傾兩日就話出街
有個傾左兩個禮拜 第二次約出去已經同我講佢準備del app
又講晒番工辛苦佢呵番/send下啲好骨痺講情侶既reels嗰啲
我真係打晒冷震 嚇到我成九個鐘都無覆過佢
最後好似都係skip左佢嗰啲msg/俾啲”awww”既reply hea應佢
建議唔好咁chur chur得濟真係會嚇親人
除非真係俾晒signal
[/size=1] [/member][/quote]
你係有男友情況下玩app 定散咗先玩返?
無男朋友情況啦
而家個男朋友係我第一任
應該係話差唔多同期有兩個人傾緊
見第一個男仔唔嗲唔吊
再加埋傾耐啲發現同第二個男仔夾啲
就同左第二個男仔即係而家男朋友一齊
之後都有同番第一個男仔講我拍拖啦
但係佢都仲會間唔中message我咁解
漁翁撒網

Wtf
及時離場 我同某條女出過2 次街 真人幾啱傾 但apps 傾得好辛苦 一問一答咁 我都已讀不回佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞