一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
女人對於自己冇興趣既野會好鐘意share, 如果佢對你嗒糖就應該相反
不過咁睇佢對你觀感至少係正面,所以先想介紹你比朋友識,因為唔想晒左
想問下當時keep住出街嘅頻率係點樣
而加同男朋友好好 之前見識過垃圾
好多想呃蝦條男 仲要講到唔係呃你 鬧爆ed人最爽
你揀人 人揀你 大把美極 你又接唔接受
點樣聲稱高質,外國都興玩冇相app咩
開飯了 齊齊落美極

Omi D港女真係好惡毒
https://lih.kg/3302951
喺交友Apps識
食咗兩次飯 情人節嗰日約唔到 佢話街上面太多人
其他日子都得
擺明借口
正日約左第二個,即係大機會當你後備,佢肯定同時釣緊幾個

條街日日都多人啦,有心實會俾你約到(我曾經以為都係

D女multitasking能力好撚勁
講多小小同你分析下

4至5次 邊個約多 全是你主動?最尾點fade out的, 你搵佢冇應?

高機率 第4-5次 出左事 你唔知

以為開始熟 話題都大膽左?
4至5次係 一個月內 表白?
係既話太chur ,仲有表乜白呢 係有feel既自然會一齊 唔洗表
多謝巴打 咁可以唔使太放重心上去
唔知點解遇親都係對佢越客氣就冇啦啦起哂鋼個類
咩都要你諗哂野講都算,仲每句野窒住你
你話A,佢下下要話B否定你,懶係自己講野好叻又有邏輯咁
問啲普通野又話冇新野,有新意又話講野好怪
一係話你一開始講到啲野咁深入好怪
好興話人做問卷調查,自己又唔問人野唔主動/延伸講野
好中意話你知唔知女仔唔中意依樣個樣/要講feel
我鬼撚知你邊類型咩 個個標準又相差太遠
唔好講條件岩唔岩對方個啲,剩講野都想死
佢地好中意評啲男講野唔好,自己有機會主動講野未又係講到67咁
不過佢地好彩得益在個市場有利哂啲女

我係咁先棄玩左好耐,覺得太難服侍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞